Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVORIO UVJETE?

Bomba Gazzette dello sport: Najskuplji hrvatski igrač pridružuje se Mandžukiću

Modrić, Rakitić i Mandžukić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
09.04.2019.
u 12:53

Tijekom zime glavni kandidat za njegovo dovođenje bio je Inter, poslije se pojavio i PSG te Bayern, a u posljednje vrijeme spominjali su se Chelsea i Manchester United

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić navodno je dogovorio osobne uvjete suradnje s Juventusom te će sljedećeg ljeta napustiti Barcelonu i otići u Torino.

Tamo bi se trebao pridružiti bivšem suigraču iz reprezentacije Mariju Mandžukiću,  piše talijanska Gazzetta dello Sport.

Priča s odlaskom iz Barcelone traje od kraja Svjetskog prvenstva u Rusiji, a glavni razlog je taj što katalonski klub još nije produžio ugovor našem veznjaku. 

Tijekom zime glavni kandidat za njegovo dovođenje bio je Inter, kasnije se pojavio i PSG te Bayern, a u posljednje vrijeme spominjali su se Chelsea i Manchester United

Treba dodati kako je Barcelona je već osigurala dolazak mlade nizozemske zvijezde Frenkieja De Jonga koji bi trebao biti zamjena za Rakitića. Španjolci ne misle stati s pojačavanjem momčadi pa, osim De Jonga, planiraju dovesti još novih lica u svlačionicu. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 2

DA
DarthVader
18:40 09.04.2019.

I opet ovi jedno te isto svaki dan. Bolesno.

DH
dalibor.hren
22:22 09.04.2019.

Opet ga selite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije