Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆAMILA MIČIJEVIĆ

Bolan krik ledi krv u žilama: Hrvatsku reprezentativku iznijeli s terena zbog teške ozljede

Hrvatska u Rijeci igra s Ukrajinom u  kvalifikacijama za EP
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
22.02.2022.
u 14:30

Sada je važno da krenemo s tretmanom, kako bi se u budućnosti izbjegla nova operacija. Ako sve bude kako treba i kako očekujemo, Ćamila će se za deset dana vratiti na teren

U desetoj utakmici rukometne Lige prvakinja između CSKA- i Metza bolno je kriknula hrvatska reprezentativka nakon teške ozljede. Propalo joj je desno koljeno i s terena ju je iznijela  njena reprezentativna suigračica Ivana Kapitanović. 

Utrčao je i liječnik, naravno, a iz francuskog kluba su poručili:

- Liječnici su ustanovili da nije došlo do kompletne rupture križnih ligamenata koljena, ali jest do velikog istegnuća. I najmanje oštećenje na njenom koljenu veliki je problem, s obzirom da ga je već dva puta operirala. Sada je važno da krenemo s tretmanom, kako bi se u budućnosti izbjegla nova operacija. Ako sve bude kako treba i kako očekujemo, Ćamila će se za deset dana vratiti na teren.

Treninzima bi se trebala Ćamila vratiti već početkom sljedećeg mjeseca.

 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radolizem
21:43 22.02.2022.

Ako je to koljeno dva puta operirano, onda nakon ove ozljede, bez obzira na nalaz MR-e, treba najmanje 30 , a ne 10 dana. Ne treba čovjek tu biti baš previše pametan. To su isto radili Vrsaljku, pa gdje je sada? Vrsaljko je zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao s 26 godina i 9 mjeseci, samo što je Šime, za razliku od Ćamile zaradio milijune eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije