Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred izazovom
Povratak na članak

Boksačka legenda tvrdi: Stipe Miočić ne bi imao šanse u toj borbi

Boksačka legenda Evander Holyfield smatra kako Fury nema što tražiti u slobodnoj borbi, boksački meč bi bio mnogo bolji izbor

Komentari 11

GR
gragakarlovac
21:45 28.11.2019.

Baš tako Marcos2. Kavez je za kretene, boks je za sportaše

VL
MA
Marcos2
21:29 28.11.2019.

Činjenica je da se ni jedan plemeniti borac plemenitog sporta-boksa neće boriti u kavezu kao životinja nego se životinje iz kaveza žele(sto je ok,da vise nebi bili životinje) žele boriti kao ljudi u boksu. U ovom slučaju Stipe bi trebao razmisliti jer Fury nije glup da ide u kavez ko kokot.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
22:31 28.11.2019.

Slazem se sa Holyfieldom. Ali mislim da bi Miocic imao vece sanse protiv Furyja u boksackom mecu nego Fury protiv Miocica u MMA borbi.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:38 29.11.2019.

Protiv sam mješanja kategorija istog sporta a kamo li različitih sportova a ako se tko odvaži borit u drugom sportu - da ali po pravilima tog sporta u kojem bi se borili, jedino to je ispravno

VL
Avatar Psychlist
Psychlist
01:29 29.11.2019.

Stvar je prilično jednostavna, pa ne mogu se sve strani borci ma koliko izvrsni bili mjeriti sa specijaliziranim borcima... jednako kao što se elitni triatlonac ne može mjeriti sa elitnim trkačima i obrnuto. Jedino što je zajedničko MMA i boksu jest to što su borilački sportovi a triatlonu i trčanju što su sportovi izdržljivosti. Na najvišoj razini to veze nema jedno sa drugim.

VL
ZA
Zadar
10:52 29.11.2019.

Da su borci u kavezu kreteni, koliko moras biti zaostao da to izjaviš, a 80% njih je visoko obrazovano i bori se jer vole to

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.