Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred izazovom

Boksačka legenda tvrdi: Stipe Miočić ne bi imao šanse u toj borbi

Trening Stipe Miočića
Foto: Screenshot/YouTube
1/4
28.11.2019.
u 21:10

Boksačka legenda Evander Holyfield smatra kako Fury nema što tražiti u slobodnoj borbi, boksački meč bi bio mnogo bolji izbor

Bivši boksački prvak Tyson Fury nedavno je izjavio kako bi se želio boriti protiv teškaškog UFC-prvaka Stipe Miočića

- Prihvatio bih meč sa Stipom Miočićem iste sekunde, bez ikakvih problema - izjavio je Fury.

Trening Stipe Miočića
1/4

Američki borac hrvatskih korijena nije mu ostao dužan te odgovorio Tysonu da mora biti oprezan u svojim izjavama. Fury ističe kako se sprema upustiti u svijet slobodne borbe.

No boksačka legenda Evander Holyfield smatra kako Fury nema što tražiti u slobodnoj borbi, boksački meč bi bio mnogo bolji izbor. Miočić bi vjerojatno pristao na boksački dvoboj s Furyjem.

- Fury će ugasiti svjetlo svakom UFC borcu koji ga pozove na boksački okršaj kao što je to učinio prvak Stipe Miočić. On ne razumije da je Tyson boksač i da je jako visok. Nije važno kakav će MMA borac ući u ring. Hoće li on biti visok ili nizak, ali Fury će ga pobijediti u boksu jer ima više iskustva - rekao je Holyfield i dodao:

- Tyson mora biti pametan. Ne poštuješ li dovoljno nečiji sport i odvažiš se ući u kavez, jednostavno će te pretući. Uništili bi ga udarcima nogama. Treba se držati isključivo boksa.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 11

GR
gragakarlovac
21:45 28.11.2019.

Baš tako Marcos2. Kavez je za kretene, boks je za sportaše

MA
Marcos2
21:29 28.11.2019.

Činjenica je da se ni jedan plemeniti borac plemenitog sporta-boksa neće boriti u kavezu kao životinja nego se životinje iz kaveza žele(sto je ok,da vise nebi bili životinje) žele boriti kao ljudi u boksu. U ovom slučaju Stipe bi trebao razmisliti jer Fury nije glup da ide u kavez ko kokot.

Avatar toxic alien
toxic alien
22:31 28.11.2019.

Slazem se sa Holyfieldom. Ali mislim da bi Miocic imao vece sanse protiv Furyja u boksackom mecu nego Fury protiv Miocica u MMA borbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije