Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Bojan srušio Memphis, ali onda mu se dogodila jedna zabrinjavajuća nezgoda

NBA: Playoffs-Memphis Grizzlies at Utah Jazz
Chris Nicoll/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.06.2021.
u 09:08

Hrvatski košarkaš je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao s 13 koševa (šut iz igre 5/10, trice 3/5), dva skoka i dvije asistencije u 33 minute provedene na terenu

Utah Jazz Bojana Bogdanovića došli su sinoć na korak od drugog kruga doigravanja Zapadne konferencije nakon što su u četvrtoj utakmici svladali Memphis Grizzliese sa 120-113. 

Hrvatski košarkaš je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao s 13 koševa (šut iz igre 5/10, trice 3/5), dva skoka i dvije asistencije u 33 minute provedene na terenu. 

Na žalost, Bojan je doživio i jednu nelagodnu situaciju na utakmici.  Dvije minute prije kraja susreta ga je u bloku ozlijedio Jaren Jackson. Držao se za zglob desne ruke, a riječ je o istom zglobu kojeg je operirao prošle godine i zbog kojeg je dugo pauzirao.

Jazzere, koji su jedan od favorita za naslov ove sezone nakon što su regularnu sezonu završili na prvom mjestu Zapada, do pobjede je predvodio Donovan Mitchell koji je utakmicu završio s 30 koševa, dok je Ja Morant bio najbolji u redovima Grizzliesa s 23 ubačaja. 

U drugoj utakmici igranoj sinoć Washington Wizards su bili bolji od Philadelphia 76ersa sa 122-114  i smanjili tako u seriji na 1-3. 

Iako je Philadelphiji trebala samo pobjeda za plasman u polufinale Istočne konferencije, Washington je slavio zahvaljujući svojim dvjema zvijezdama Russellu Westbrooku i Bradleyu Bealu.

Westbrook je zabio 19 koševa uz 21 skok i 14 asistencija i to mu je 12. triple-double u doigravanju, a Beal je bio najbolji strijelac svoje momčadi  s 27 ubačaja. 

Sixersi su ostali bez Joela Embiida koji je ozlijedio koljeno u prvoj četvrtini, a najučinkovitiji u njihovim redovima bio je Tobias Harris s 21 košem i 13 skokova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije