Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Bogdanović predvodio Indianu u pobjedi protiv Memphisa

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.02.2018.
u 09:13

Prošli je mjesec bio noćna mora za mene, igrao sam loše, nisam se mogao pronaći u posljednjih nekoliko utakmica. Nadam se da će me ova pobjeda podići. Imam veliku podršku suigrača i to je jako važno - kazao je Bogdanović

Sjajni Bojan Bogdanović predvodio je Indiana Pacerse u trijumfu protiv Memphis Grizzliesa 105:101 u sinoćnjem susretu NBA lige. Hrvatski košarkaš ubacio je 21 koš te imao jednu asistencija i pet skokova.

- Znali smo da će im nedostajati nekoliko igrača, pa smo možda sporije ušli u utakmicu. Ali na kraju je najvažnije da smo pobijedili - rekao je Bojan Bogdanović.

Pobjedu Indiane potvrdio slobodnim bacanjima u završnici utakmice.

- Prošli je mjesec bio noćna mora za mene, igrao sam loše, nisam se mogao pronaći u posljednjih nekoliko utakmica. Nadam se da će me ova pobjeda podići. Imam veliku podršku suigrača i to je jako važno - kazao je hrvatski košarkaš i dodao:

- Pokušavam igrati obranu i dati našem najboljem pojedincu Oladipu šansu da zabije. Ovakve tijesne pobjede bitne su za stvaranje kemije u momčadi.

Orlando Magic našeg Marija Hezonje kod kuće je pobijedio LA Lakerse sa 127:105. Hezonja je ponovno bio vrlo dobar s 14 koševa, četiri skoka i tri asistencije, dok Zubac nije bio u sastavu Lakersa.

Philadelphia 76ersi izgubili su treću utakmicu u nizu. Momčad Darija Šarića poražena kod Brooklyn Netsa sa 116:108. Hrvatski reprezentativac zabio je 12 koševa te je imao šest skokova i četiri asistencije.

Phoenix Sunsi pobijedili su Dallas Maverickse sa 102:88. Dragan Bender je za Sunse zabio četiri koša te je imao pet skokova i dvije asistencije.

Rezultati:
Cleveland Cavaliers - Miami Heat  91:89
Indiana Pacers (Bogdanović 21) - Memphis Grizzlies 105:101
Orlando Magic (Hezonja 14) - Los Angeles Lakers 127:105
Atlanta Hawks - Charlotte Hornets 110:123
Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers (Šarić 12) 116:108
Boston Celtics - New York Knicks 103:73
Portland Trail Blazers - Chicago Bulls 124:108
Phoenix Suns (Bender 4) - Dallas Mavericks 102:88

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije