Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao i Bender

Bogdanović slavio protiv Žižića, Indiana u gostima pobijedila Cleveland

Bojan Bogdanović
Reuters/PIXSELL
07.10.2017.
u 11:01

Dario Šarić je propustio i drugi nastup svojih Sixersa u pripremnom razdoblju.

Košarkaši Indiane svladali su u Clevelandu domaće Cavalierse sa 106-102 te aktualnim NBA doprvacima nanijeli i drugi predsezonski poraz, u kojem je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović za Pacerse ubacio tri koša, a Ante Žižić samo jedan za domaću momčad. 

Bogdanović je igrao 17 minuta te uz tri koša (šut 1/5) imao dvije asistencije i jedan skok. Žižić je u drugom nastupu za Cavalierse na parketu proveo 12 minuta i uz jedan koš (šut 0/2) imao jedan skok, jednu asistenciju i dvije blokade. Cleveland je i drugu utakmicu odigrao bez svog najboljeg igrača LeBrona Jamesa koji ima lakšu ozljedu skočnog zgloba.

Dario Šarić je propustio i drugi nastup svojih Sixersa u pripremnom razdoblju, a Philadelphia je pred svojim navijačima poražena sa 102-110 od Bostona. Celticse je do pobjede sa 21 košem i tri asistencije predvodio Kyrie Irving.

Dragan Bender je u porazu Phoenixa 101-112 na gostovanju kod Utah Jazza za 25 minuta ubacio dva koša (šut 1/6) uz pet skokova, tri asistencije i jednu blokadu.

Nova NBA sezona započet će za deset dana, 17. listopada, utakmicama Cleveland i Bostona te Golden Statea i Houstona.

Komentara 1

ČI
čikaga
17:15 07.10.2017.

Na Braču u Bolu boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije