Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAH - LA Clippers

Bogdanović pobjednik 'hrvatskog' okršaja u NBA-u

Without Kawhi Leonard or Paul George, Clippers Are Outmanned by Streaking Jazz
Jim Ruymen/Newscom/PIXSELL
18.02.2021.
u 10:12

Donovan Mitchell je predvodio Jazz do pobjede sa 24 koša, sedam skokova i isto toliko asistencija. Rudy Gobert je dodao 23 koša i 20 skokova za Jazz koji je slavio u 20 od zadnjih 21 utakmicu

U sinoćnjem okršaju između Utah Jazza Bojana Bogdanovića i LA Clippersa Ivice Zubca slavila je momčad iz Salt Lake Cityja sa 114:94 upisavši devetu pobjedu zaredom.

Bojan Bogdanović nije imao sjajnu večer, u 23 minute na terenu pobjedi Utaha pridonio je s pet koševa uz šut iz igre 2/10 i za trice 0/3, priododavši tome po jedan skok, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Zubac je bio nešto bolji, ubacio je osam koševa za Clipperse (šut iz igre 4/6) uz deset skokova i dvije asistencije.

Donovan Mitchell je predvodio Jazz do pobjede sa 24 koša, sedam skokova i isto toliko asistencija. Rudy Gobert je dodao 23 koša i 20 skokova za Jazz koji je slavio u 20 od zadnjih 21 utakmicu.

Kod Clippersa najboli je bio Lou Williams sa 16 poena i šest skokova, dok je Reggie Jackson dodao 15 koševa. 

Utah je vodeća momčad Sjeverozapadne divizije sa 24 pobjede i pet poraza, dok su Clippersi drugi u Pacifičkoj diviziji sa 21 pobjedom i devet poraza.

Portland Trail Blazers su stigli do šeste pobjede zaredom svladavši sa 126-124 u gosgtima New Orleans Pelicanse, a za pobjedu je najzaslužniji bio Damian Lillard koji je utakmicu završio sa 43 koša te zabio koš i slobodno bacanje 16 sekundi prije kraja.

Nakon toga je Lorenzo Ball promašio tricu za New Orleans, a Brandon Ingram šut za dva poena.

Gary Trent Jr. je dodao 23 koša za Blazerse, dok je kod New Orleansa najbolji bio Zion Williamson sa 36 ubačaja. Ball je ubacio 21 koš za New Orleans koji je sa 12 poraza i 16 pobjeda predzadnja momčad Jugozapadne divizije.

Golden State Warriors su nakon produžetaka kod kuće sa 120 -112 nadigrali Miami Heat, a Stephen Curry je zabio par trica u dodatku za ukupan učinak do 25 koševa. Tome je dodao 11 asistencija, a pratio ga je Kent Bazemore koji je dodao 26 koševa za Warriorse, dok su Andrew Wiggins i Kelly Oubre Jr. ubacili svaki po 23 koša. 

Jimmy Butler je sa 13 poena, 12 skokova i 11 asistencija upisao triple-double za Miami kojeg je sa 24 pogotka predvodio Bam Adebayo.

Atlanta Hawks su u gostima sa 122 -114 bili bolji od Boston Celticsa zahvaljujući Traeu Youngu koji je ubacio 40 koševa, od čega 16 u zadnjoj četvrtini i tako pomogao Atlanti da prekine niz od četiri poraza.

Najbolji strijelac Bostona bio je Jayson Tatum sa 35 ubačaja, dok je Jaylen Brown dodao 22
.
Philadelphia 76ers su sa 118 - 113 bili bolji od zadnje momčadi Jugozapadne divizije Houston Rocketsa, a do pobjede ih je predvodio  Joel Embiid sa 31 pogotkom, 11 skokova i devet asistencija.

Memphis Grizzlies su kod kuće sa 122 - 113 nadgrali Oklahoma City Thunder, Indiana Pacers su nakon produžetaka u Minneapolisu sa 134 - 128 svladali Minnesota Timberwolvesd, Chicago Bulls su sa 105 - 102 bili bolji od gostujućih Detroit Pistonsa, a Washington Wizards sa 130 - 128 Denver Nuggetse, dok je Orlando Magic sa 107 - 89 slavio protiv New York Knicksa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije