Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček u Zagrebu

Bogdanović: Nije bilo benzinske koju smo uspjeli izbjeći na putu

Hrvatski košarkaši
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/13
11.07.2016.
u 09:40

Puno ljudi nije moglo gledati finale, a vjerujte mi da je to bila naša najbolja utakmica u 10 godina – rekao je Ivan Šuker, predsjednik HKS-a.

Nakon 12 sati putovanja Čazmatransovim autobusom iz Torina su se vratili hrvatski košarkaši.

– Kada se vraćaš s uspjehom, onda je sve puno lakše. Vrijeme nam je prošlo brzo, šalili smo se, družili, a najviše pjevali. Eto, ostao sam bez glasa. A nisam siguran jesmo li koju benzinsku crpku na putu od Torina do Zagreba uspjeli izbjeći – rekao je Bojan Bogdanović.

Prvi je iz raspjevanog autobusa izašao Dario Šarić i odmah poveo “Lijepa li si”.

– Prvi put otkako nastupam za Hrvatsku pobijedili smo favorite. Italija ima šest-sedam NBA igrača, Grčka ima igrače na All-Stars razini, ali mi smo pružili strašan otpor – rekao je Šarić.

Dosta se pjevalo na putu?

– Pa krenuli smo oko dva i pjesma nije stajala do 4.30 sati. Onda smo se malo odmorili, ali od 9.30 sati ponovno je počela pjesma – kazao je Šarić.

Roko Leni Ukić, kapetan Hrvatske, rekao je prije turnira Šariću: “Molim te, odvedi me na još jedne Olimpijske igre”. I hvala mu na tome. Drago mi je zbog dečki koji nisu okusili Igre do sada. Posebno mi je drago zbog prošlih vremena kada nam nije išlo.

Darko Planinić prije mjesec dana nije bio ni blizu reprezentacije, a onda su počeli otpadati Tomić, Bender, Hamilton...

– Kada me izbornik nazvao, nisam dvojio ni sekunde. Već sam i prije rekao da dolazim čim me pozovu – istaknuo je Planinić.

Slavlje tek je malo zasjenio jedan “incident”. Naime, predsjednik Saveza Ivan Šuker nije dopustio šefu misije u Riju Damiru Šegoti da kao predstavnik HOO-a sjedi za stolom za konferencije za novinare.

Valjda je ljutit što nikoga iz HOO-a nije bilo u Torinu. No, trebao bi Šuker shvatiti da je Šegota kao operativac najmanje kriv za to. 

Komentara 2

Avatar babas
babas
21:25 11.07.2016.

Bravo za dečke,velik uspjeh hrvatske košarke!

DH
dalibor.hren
16:50 11.07.2016.

Dečki, zar Šuki i ostali uhljebi u HKS i HOO nisu mogli osigurati avion?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije