Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović igra sve bolje kako sezona odmiče, srušio je rekord u skokovima

Bojan Bogdanović
07.01.2022.
u 08:40

Društvene mreže preplavili su komentari navijača koji ga hvale na sva zvona, a posebno se ističe kako mu očito leži Denver, protiv kojeg je u svibnju prošle godine postigao 48 koševa.

Utah Jazz nastavio je sa sjajnim igrama ove sezone i slavio je u gostima protiv Denvera (105:109) uz fenomenalnu partiju Bojana Bogdanovića. Najbolji hrvatski košarkaš imao je sjajnu, rekordnu večer ove sezone i ubacio je 36 koševa, a pritom i upisao 13 skokova te podijelio četiri asistencije. Svi koji nisu gledali tu utakmicu na prvu bi pomislili da je Babo imao veliku tricašku večer, ali zanimljivo je da je ubacio svega jednu tricu iz šest pokušaja.

No zato je bio sjajan u šutu za dva poena, kao i s linije slobodnih bacanja. Svakako treba istaknuti i njegov skakački učinak jer je Bogdanović uspio uhvatiti čak 13 skokova, što mu je rekord karijere. Društvene mreže preplavili su komentari navijača koji ga hvale na sva zvona, a posebno se ističe kako mu očito leži Denver, protiv kojeg je u svibnju prošle godine postigao 48 koševa, što mu je u tom segmentu bio rekord karijere.

Na drugoj strani briljirao je Nikola Jokić, upisao je osmi triple-double sezone (26 koševa, 21 skok i 11 asistencija), ali ovoga puta ni to nije bilo dovoljno. Utah je upisala desetu uzastopnu gostujuću pobjedu i drži treće mjesto Zapada.

Od ostalih utakmica valja izdvojiti pobjedu Brooklyna u Indiani 129:121, ali ponajprije zbog toga što se na parkete vratio Kyrie Irving, jedna od najpoznatijih necijepljenih osoba svijeta. On je u prvom nastupu ove sezone postigao 22 koša, ali već u sljedećoj utakmici neće moći igrati jer Netsi igraju kod kuće, a tamo oni koji nisu cijepljeni nemaju pravo izaći na teren.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije