Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Bogdanović i Šarić ponovo izvrsni, Houston postavio rekord

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.12.2018.
u 09:43

Bogadnović je bio drugi strijelac s 18 koševa u 33 minute na terenu

Bojan Bogdanović i Dario Šarić su sinoć opet odigrali odlične utakmice iako su njihove momčadi, Indiana Pacers i Minnesota Timberwolves, doživjele poraze.

Indiana Pacerse su u Torontu s 99:96 porazili Raptorsi, a tricu za pobjedu domaće momčadi zabio je Fred VanVleet 25.9 sekundi prije kraja.

Toronto je u toj utakmici nadoknadio zaostatak od 17 koševa. Predvodio ga je Kawhi Leonard sa 28 koševa, 10 skokova, šest asistencija i četiri ukradene lopte.  

Najbolji kod Indiane, kojoj je ovo drugi poraz zaredom, bio je Victor Oladipo sa 20 ubačaja, a Bogadnović je bio drugi strijelac s 18 koševa u 33 minute na terenu (šut iz igre 7/13, trice 3/6). Uz to je zabilježio pet skokova, jednu asistenciju i dvije ukradene lopte. 

Minnesota Timberwolves su poraženi kod kuće sa 129:123. Nakon produžetaka su ih pobijedili Detroit Pistonsi. Najbolji strijelac Pistonsa bio je Blake Griffin koji je utakmicu završio sa 34 koša, a Reggie Bullock je ubacio 33.

Najbolji kod Minnesote bio je Derrick Rose s 33 poena i sedam asistencija, dok je Robert Covington dodao 22. Dario Šarić je bio odličan, u 32 minute je zabio 15 koševa (šut iz igre 6/10, trice 2/5) i upisao šest skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Sinoć su na terene NBA istrčali još i Mario Hezonja i Ante Žižić, dok Dragan Bender nije ulazio u igru za svoje Phoenix Sunse.

New York Knicks su doživjeli poraz u Philadelphiji gdje su ih sa 131:109 nadigrali domaći 76ersi. Joel Embiid je predvodio Sixerse sa 24 koša i 10 skokova, što mu je 28. double-double ove sezone. Ben Simmons je stigao do svog četvrtog triple-doublea sa 13 ubačaja, 11 skokova i 10 asistencija.

Tim Hardaway Jr. je bio najučinkovitiji u redovima New Yorka sa 27 pogodaka, a Hezonja je u četiri minute igre upisao samo dva pogotka iz slobodnih bacanja i upisao jedan skok. 

Charlote Hornets su kod kuće sa 110:99 bili bolji od Cleveland Cavaliersa, a do pobjede ih je vodio Kemba Walker sa 30 koševa. 

Cavalierse je predvodio Jordan Clarkson sa 20 koševa, a Ante Žižić je u 16 minuta na terenu zabio sedma koševa (šut iz igre 3/4) uz četiri skoka i dva bloka. 

Houston Rockets su sinoć postavili novi NBA rekord po broju postignutih trica na jednoj utakmici. U pobjedi od 136:118 nad gostujućim Washington Wizardsima, Rocketsi su ubacili 26 trica iz 55 pokušaja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije