Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Bogataši ne odustaju: Pokušat će nagovoriti Rakitića da napusti Barcelonu

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
23.08.2018.
u 09:33

Iza Rakitića je fantastično ljeto i osvojena srebrna medalja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji što mu je samo dodatno povećalo cijenu.

PSG nije odustao od dovođenja Ivana Rakitića iz Barcelone. Katalonski sport piše da je pariška momčad vrlo ozbiljna i da se sprema poslati ponudu od 90 milijuna eura.

Odštetna klauzula za Raketu iznosi 125 milijuna eura, a bogati klub ovom bi se ponudom približio tom iznosu. Navodi se da su Parižani svjesni da će teško dobiti hrvatskog veznjaka, ali da će ga pokušati privući boljim uvjetima nego što ima u Barceloni. Spominjala se godišnja plaća od 10 milijuna eura.

PSG je ovoga ljeta već pokušao angažirati Paula Pogbu, Miralema Pjanića i N'Goloa Kantea, međutim nije uspio. 

>> Pogledajte Modrićevu poruku predsjedniku Argentine

Iza Rakitića je fantastično ljeto i osvojena srebrna medalja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji što mu je samo dodatno povećalo cijenu. Dokapetan Hrvatske je na Camp Nou stigao u lipnju 2014. iz Seville i do sada je za Barcu upisao 214 nastupa i postigao 30 golova.

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:24 23.08.2018.

Hrvati su nakon svjetskog prvenstva vrlo tražena roba !

AN
Antonja
10:26 23.08.2018.

Ma koji PSG....Rakitic odlazi skijati za Sloveniju....istini za volju on nezna skijati ali ni Slovenci!😁😁😁😁😁😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije