Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Bogat dan hrvatskih nogometaša, evo kako su prošli Srna, Pašalić, Kranjčar...

Shakhtar Donetsk's Darijo Srna celebrates after scoring a penalty kick goal during the Champions League group A soccer match against Malmo in Lviv, Ukraine, November 3, 2015. REUTERS/Gleb Garanich  Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
27.08.2017.
u 21:24

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je do 76. minute za Spartak iz Moskve koji je u susretu 8. kola ruskog prvenstva na gostovanju kod SKA u Habarovsku odigrao 0-0.

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta za Šahtar iz Donecka koji je u susretu 7. kola ukrajinskog prvenstva kao gost svladao Veres u Lavovu sa 2-1 (1-1).

Ovom pobjedom Šahtar je stigao na vrh ljestvice sa 18 bodova, dva više uz utakmicu više od drugog Dinama koji u nedjelju nije igrao na gostovanju kod Iličevca, jer kijevski klub smatra kako je Mriupolj preblizu borbenih linija ukrajinske vojske i proruskih pobunjenika.

Veres je peti s devet bodova.

SKA-Habarovsk - Spartak 0-0, Pašaliću 76 minuta

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je do 76. minute za Spartak iz Moskve koji je u susretu 8. kola ruskog prvenstva na gostovanju kod SKA u Habarovsku odigrao 0-0.

Aktualni prvak Spartak trenutačno se nalazi na tek devetom mjestu ljestvice s devet osvojenih bodova, 11 manje od vodećeg Zenita, dok je SKA-Habarovsk 15. sa šest bodova.

Pobjeda Rangersa, Kranjčar nastupio

U susretu 4. kola škotskog nogometnog prvenstva Rangers je na gostovanju pobijedio Ross Country 3-1.

Golove za Rangers zabili su Alfredo Morelos (31, 41), te Eduardo Herrera, dok je pogodak za domaćine zabio Thomas Mikkelsen (59).

Za Rangers je do 64. minute igrao hrvatski nogometaš Niko Kranjčar.

Nakon četiri kola Rangers se nalazi na petom mjestu sa sedam bodova, pet manje od lidera Aberdeena. Aktualni prvak Celtic je drugi sa 10 bodova, koliko ima i St. Johnstone na trećem mjestu.

Pobjeda Lecha, pogodak i asistencija Šituma

U susretu 3. kola poljskog nogometnog prvenstva Lech Poznanj, kojeg vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica, pobijedio je Arku iz Gdyne 3-0 preuzevši vodstvo na ljestvici.

Jedan od najboljih igrača utakmice bio je hrvatski nogometaš Mario Šitum koji je upisao pogodak i asistenciju.

Krilni igrač zagrebačkog Dinama, koji u Lechu na posudbi, postigao je treći gol na utakmici u 83. minuti. Prije toga je asistirao Macieju Makuszewskom u 74. minuti za 2-0. Vodeći pogodak na utakmici zabio je Maciej Gajos u 20. minuti.

Šitum je odradio cijeli susret, dok je Filip Jazvić u suparničkim redovima igrao od 58. minute.

Lech je upisao pobjedu premda je od 56. minute igrao bez isključenog Gajosa.

Ovom pobjedom Lech se probio na prvo mjesto ljestvice sa 14 bodova koliko ima i Zaglebie Lubin. 

Komentara 1

ČI
čikaga
06:18 28.08.2017.

Kaj Cicek još uvijek špana.Mislil sem da je v penziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije