Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMO ĆE MANDŽUKIĆ?

'Boban mi je rekao da Mandžo želi ostati u Bayernu'

Mario Mandžukić nakon finala Lige prvaka
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.03.2014.
u 16:44

– Zvonimir Boban mi je otkrio da Mandžukić želi ostati iako mu se neke stvari ne sviđaju. Jasno je da će na ljeto biti tražen – rekao je analitičar Massimo Marianella.

Mario Mandžukić želi ostati u Bayernu unatoč tome što će u klub na ljeto doći Robert Lewandowski. Barem tako tvrdi talijanski novinar i nogometni analitičar Massimo Marianella koji se poziva na Zvonu Bobana.

Zvonimir Boban mi je otkrio da Mandžukić želi ostati iako mu se neke stvari ne sviđaju. Jasno je da će na ljeto biti tražen – rekao je Massimo Marianella za SkySport24.

Podsjetimo, nedavno su španjolski mediji javili da Real Madrid i Mandžukić već imaju usmeni dogovor po kojem će se hrvatski reprezentativac na ljeto preseliti u kraljevski klub.

>> Španjolci kontriraju Sky-u: Mandžukić je od ljeta igrač Real Madrida!

Komentara 3

AB
abendblatt
19:19 26.03.2014.

Za Mandjukica je Bayern najbolja opcija, jer Bayer je najbolji po igrackom kadru i po organizaciji kluba uz ogromnu financijsku snagu i sa sposobnim menadjerima, NR. 1 of the World.

DU
Deleted user
17:36 26.03.2014.

Pa ni je valjda budala da ide iz najaceg i najveceg nogometnog kluba na svjetu,ni je valjda tako mlad "prolupo"…………………….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije