Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ŠALA

Ovo ima samo u Japanu! Slavni sportaš borit će se protiv - medvjeda

Bob Sapp
Foto: Printscreen Youtube
21.12.2017.
u 19:55

Nadamo se samo da je medvjed koji će se “boriti” proti Sappa dresiran i da je čitava točka uvježbana. Kako “mesnati” Sapp ne bi postao novogodišnji ručak!

Japanci su ovaj put nadmašili sami sebe. Prema službenim stranicama Kyokugen priredbe za 2017. godinu, Bob Sapp će se boriti protiv pravog grizli medvjeda! Ova manifestacija će se održati na samu Staru godinu 2017.

Oduvijek smo znali da Japanci imaju pomalo uvrnuti smisao za zabavu. No, ovaj put su zaista nadmašili sami sebe. Službene stranice manifestacije Kyokugen otkrivaju kako će jedna od zvijezdi njihove novogodišnje manifestacije biti i bivši K-1 i Pride borac gorostasni Bob Sapp. No, pravo iznenađene slijedi kada vidite protiv koga su “uparili” američkog borilačkog veterana. Na drugoj strani borilišta će biti pravi grizli medvjed. Detalji o samom “dvoboju” nisu poznati, a na fotografiji koja najavljuje ovaj opskurni meč, Sap je omotan komadima mesa koji bi očito trebali namamiti medvjeda.

Osim Sappa i grizlija, priredba će sadržavati još nekoliko potpuno “suludihdvoboja. Jedan profesionalni nogometni tim će igrati nogomet protiv momčadi od čak stotinu djece, jedan igrač baseballa će pokušati uhvatiti servis japanskog tenisača s najbržim početnim udarcem, bit će tu i kick boxing dvoboja, klizanja, od svačega pomalo…

Nadamo se samo da je medvjed koji će se “boriti” proti Sappa dresiran i da je čitava točka uvježbana. Kako “mesnati” Sapp ne bi postao novogodišnji ručak!

Komentara 10

DU
Deleted user
07:38 22.12.2017.

Cro Cop je ovog nokautirao vec u prvoj rundi.

ME
Metuzalem
00:53 22.12.2017.

Kolko medo dobiva ako pobjedi

Avatar DŠ.....
DŠ.....
22:52 21.12.2017.

Prije podosta godina nadobudni borac težak 150 kg borio se protiv medvjeda u ringu. Potom je izjavio da ga nitko u životu nije tako prebio kao medo težak 300 kg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije