Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VANCOUVERU

Blizanci Sedin donirali 1,5 milijuna dolara za bolnicu

hokej
GEPA pictures/ Felix Roittner
11.03.2010.
u 18:10

Švedski blizanci Daniel i Henrik Sedin (29), hokejaši NHL momčadi Vancouver Canucksa, pokazali su da nisu samo sjajni sportaši, već i ljudi velika srca.

Najpoznatiji blizanci svjetskoga hokeja donirali su 1,5 milijuna američkih dolara za izgradnju nove pedijatrijske bolnice u Vancouveru.

Novi je to korak u humanitarnoj djelatnosti velike braće koja su se i dosad isticala dobrotvornim aktivnostima.

- Henrik i ja smo, jednako kao i naše obitelji, sretni što imamo mogćnost živjeti u tako čudesnom gradu kakav je Vancouver. Zato se osjećamo obveznima vratiti nešto okolini u kojoj živimo - rekao je Daniel.

Blizanci, koji već desetu godinu igraju za Canuckse, redovito posjećuju bolesnu djecu u sadašnjoj pedijatrijskoj bolnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije