Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI NOGOMETAŠ

Blaž Slišković operiran u Mostaru zbog problema sa žilama

Blaž Slišković
Ivo Cagalj/PIXSELL
28.06.2021.
u 17:16

"Pacijentu je napravljena endovaskularna intervencija, u stabilnom je stanju i osjeća se dobro", naveli su iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Nogometni stručnjak i bivši nogometaš Blaž Slišković, zbog problema s krvnim žilama podvrgnut je u srijedu manjem operativnom zahvatu u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) u Mostaru. 

"Pacijentu je napravljena endovaskularna intervencija, u stabilnom je stanju i osjeća se dobro", naveli su iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Blaž Slišković je zbog problema s krvnim žilama primljen u bolnicu, gdje je zadržan nakon operativnog zahvata.

Slišković se nedavno razišao s bosanskohercehovačkim premijerligašem Željezničarom kojega je s klupe vodio tek nekoliko mjeseci. U izjavi za medije je rekao da klub napušta zbog obiteljskih razloga. 

Kao nogometaš je potekao u Veležu, pet godina branio boje Hajduka u razdoblju od 1981. do 1986. te nastupao za Olympique Marseille, Pescaru, Lens, Rennes i Hrvatski dragovoljac. Karijeru je kao nogometaš završio u Hrvatskom športskom klubu "Zrinjski" iz Mostara. Nastupao je za nogometne vrste bivše Jugoslavije te Bosne i Hercegovine. 

Trenirao je splitski Hajduk, bio izbornik reprezentacije BiH, a u dva navrata je sa Zrinjskim osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije