Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Cardiffu ni slova o tehnologiji
Povratak na članak

Blatter si opet skočio u usta

Krovna nogometna organizacija izbjegava pomoći unapređenju igre. Tvrdilo se da ćemo već na SP-u u Brazilu gledati provjeravanje sumnjivih situacija, no čini se da od toga ipak neće biti ništa

Komentari 2

MI
milton
19:11 20.07.2010.

Nije idiot. Nogomet nije hokej, tenis, i drugi bezvezni sportovi. Kada bi se to uvelo bilo bo zbogom ovakvom nogometu kakvog imamo danas. Zamisli, sumnjivo zaleđe, suci puste, netko vikne, svi se zaustavljaju, gleda se veliki ekran, i opet za tebe je zaleđe, a za mene nije. I što onda?

VL
EL
elitegroup27
08:14 21.07.2010.

pa ajimo 15 sudaca stavit na teren da gospodin blatter bude sretan!!!i cak onda ce biti greske jel neki suci ne zele vidit neke stvari!!!!blatter vrime ti je za penziju u povedui si prijatelja platini!!!!!!isti ste samo u vas korist!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.