Naslovnica Sport reprezentacija

Blatter: Fifa plovi nemirnim vodama

- Ja sam kapetan ovog broda i dužnost mi je da ga vratim na pravi put - kaže Blatter
01. lipnja 2011. u 10:44 3 komentara 2 prikaza
Sepp Blatter
Foto: AFP

I predsjedniku Fife Seppu Blatteru jasno je da je njegova "firma" pamtila neka bolja vremena. Dok afere o korupciji potresaju krovnu nogometnu kuću, on moli suradnike za pomoć.

Na godišnjem kongresu zamolio je njih 208 da pomognu riješiti probleme unutar Fife bez pomoći sa strane.

- Jasno je da Fifa polovi u nemirnim vodama, problematičnim čak bih rekao, ali moramo vratiti brod na pravu rutu - rekao je na otvaranju.

Od listopada skandal za skandalom veže se uz Fifu, četiri člana izvršnog odbora suspendirana su.

- Ja sam kapetan ovog broda i dužnost mi je da ga vratim na pravi put, no to mogu samo sa 208 nacionalnih saveza. Vi ste vlasnici Fife. Siguran sam da me možete slijediti u toj ideji.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • unbekant:

    Blateru ti si licno najveci mafijas mozda cak i sef mafije,koja drzi FIFU po svojom kontrolom,ne lapdraj,nis nikad u zivtu udarijo loptu,a sef si necega od cega nemas pojma,nego si samo sef te asocijacije,za to sto joj je sjediste u ... prikaži još! svicarskoj a ti si svicarac,kao sto je i De`la ponte bila sudija u Hagu,a ima zavrsenu trgovacku skolu.

  • bomba:

    Otkad je Blater postao prvi čovjek imamo satlno nekakve afere izmišljanja nekih novih previla koja uništavaju nogomet, ... Uvodio nam je zlatni gol, pa srebreni gol, pa na kraju ukino da bi ga opet počeo predlagat. SP korea-japan pun skandala ... prikaži još! i namještaljki i sve bezbolno prošlo. On vodi FIFA kao što su komunisti da bi sačuvali vlast uveli boljševizam, namještaljke i smicalice onima koji bi mogli ugroziti vlast onog što vlada. Uveo je parole protiv rasizma i za fair play, a rasizam cvjeta jer su ga napomenuli i fair play nikad nije bio lošiji popomgnut sudijama. One parole što nose igrači prije su u nas nosili naši igrači a pisalo je druže tito... bratsvo i jedinstvo,... a na kraju ništa od toga tako ništa i od no rasizmu i fair play zadnji jači primjer Irska.

  • kikac5:

    Ta ti je organizacija puna korupcijskih afera koje tek treba da iziđu na vidjelo.A sve će oni to sami iznijeti u javnost.