Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA ATLETIČARKA
Povratak na članak

Blanka Vlašić o dojmovima iz Kuće slavnih: Srela sam rekordera skoka u dalj, kaže da je obožavao moj ples

Kroz taj ples ja sam se uvijek nekako pokušavala zbližiti s navijačima

Komentari 2

RO
rokoxy1
08:01 04.09.2021.

Cestitam Blanka

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:19 03.09.2021.

čestitke Blanka! A onaj LEGENDARNI dvoboj u skoku u dalj na SP u Tokiju 1991., Carl Lewis - Mike Powell, to je najveći pojedinačni dvoboj ikada, uopće u sportu, ne samo u atletici. U tom natjecanju Carl Lewis (po meni najveći atletičar, ali uopće, i najveći sportaš svih vremena) izveo je najimpresivniju seriju skokova u povijeti skoka u dalj, zaključno sa osobnim rekordom (8,87 m) ali Mike Powell je očito bio supermotiviran u srazu s najvećim atletičarem svih vremena i izveo je taj jedan jedni fantastičan skok od 8,95 m kojim je zauvijek otišao u povijest sporta. Fantastičan, mitski dvoboj. Tko to nije gledao, propustio je jedan neizbrisiv trenutak sportske povijesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.