Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska u prvoj ligi

Blanka: Osjećala sam se odlično, ali kiša je smetala

Blanka Vlašić
Antonio Bronić/Pixsell
20.06.2010.
u 18:20

Atletičari Hrvatske plasirali su se u prvu ligu nakon što su osvojili drugo mjesto na ekipnom EP-u druge lige u Beogradu.

Atletičari i atletičarke Hrvatske plasirali su se u Prvu ligu ekipnog prvenstva Europe. Na natjecanju u Beogradu osvojili smo drugo mjesto u Drugoj ligi sa 200 bodova. Prva je bila Švicarska sa 207 bodova. Drugog dana prva mjesta osvojili su Jurica Grabušić (110 m prepone), Roland Varga (disk), Sandra Perković (kugla) i Blanka Vlašić (vis).

– Genijalno sam se osjećala na zagrijavanju. Najbolje do sada ove sezone. No, kada su došli na red skokovi na 1,98 metara počeo je jak pljusak. Morala sam brzo skakati – rekla je Blanka, koja je pobijedila s preskočenih 1,94 metra. Druga mjesta osvojili su Stipe Žunić (koplje) i ženska štafeta 4x400 metara, dok su treći bili Mirjana Gagić (troskok), Ivana Brkljačić (kladivo) i Sandra Parlov (200 m). U završnici utrke na 200 metara ozlijedio se Željko Vincek. (dm)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije