Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upitna cijela sezona
Povratak na članak

Blanka: Neću zbog Olimpijskih igara ugroziti svoju karijeru!

– Ne želim ići u London i skakati 190 ili 195 te strepjeti hoći li ući u finale ili ne – kaže Blanka.

Komentari 42

Avatar Django
Django
15:29 22.05.2012.

Ivice, molim te, počni skakati......

VL
M3
Miške 3
11:18 22.05.2012.

Ima dosta liječnika oko sebe, koji su joj mogli reći, da izgladnjivanje dovodi do smanjenje imuniteta.

VL
DU
Deleted user
11:29 22.05.2012.

Ne bih komentirao zdr. stanje Blanke Vlašić nego seriju prepucavanja njenog oca s Antom Kostelićem prije godinu-dvije kad mu je \"docirao\" svisoka. E pa A. Kostelić je vraćao upornu djecu u vrh skijanja nakon dvoznamenkastog broja teških ozljeda, a da se ne govori o pogibelji alpskog skijanja gdje skijaši jure i preko 150 km/h na pojedinim dionicama. Tako da je sada razvidna histerija oko te ozljede B. Vlašić, a kad je bila u pitanju serija teških ozljeda Ivice i Janice - nikad nismo svjedočili toj pojavi nego stisni zube i trpi dok se ne oporaviš. Pa je valjda otac iz Splita ponešto naučio iz tog niza debata!

VL
TO
tom
11:38 22.05.2012.

draga blanka, sve se još može popraviti i riješiti! umjesto ovih doktora mesara, otiđi odmah k gospodinu pejiću ih makronove nek ti napravi jelovnik koji će tvojem tijelu dati snagu a ne da te nepravilna prehrana iscrpljuje i uništava!

VL
DU
Deleted user
11:47 22.05.2012.

možda bi poštenije bilo da je jednostavno rekla - \" nisam spremna \" .!

VL
PP
Poznavatelj Prilika
11:57 22.05.2012.

Prije dvadeset godina oko 15% operacija u bolnicama je završavalo infekcijom MRSA (bakterije koja uništava meso), danas uz svu tehnologiju i napredak hrvatske bolnice izbacuju 45% operiranih zaraženih bakterijom MRSA. Gdje je problem ako znamo da je sva oprema uu operacijskim dvoranama sterilizirana i čista? Problem je u nekulturi i neprofesionalnosti osoblja i liječnika. Dan dva nakon operacije dok je rana još otvorena rade se vizite, skidaju se zavoji bez da sestre ili liječnici mjenjaju rukavice koje koštaju manje od 10 lipa po paru. Što nam se to desilo? Zašto ne mjenjaju rukavie a znaju da moraju jer time riskiraju da nekome evo prenesu MRSA i osude na dugogodišnju borbu za život.

VL
PA
papaciune
11:57 22.05.2012.

mogla je i bez operacije...ionako je odavno zavrsila svoju karijeru !!!

VL
CC
Chicago Chicago
12:02 22.05.2012.

Nema veze Blanka i onako nebi bilo vremena za pripreme. Idemo prema europskom i svjetskom prvenstvu.

VL
Avatar kanonik
kanonik
12:30 22.05.2012.

Ona je u mojim očima velika,pozitivna osoba.Samo to što je u tančine opisala svoje iskustvo,nešto je veliko.Nešto tako intimno podjelila je s nama.To može samo velik čovjek.Hvala Blanka

VL
JO
johnmalkovich
12:41 22.05.2012.

Mozete se sramiti svojih zlih i bolesnih komentara. Hranite se ljudskim jadom i boli , moral vam je toliko devijantan da vam je i dalje Sanader pojam poštenja. Blanka je jedna od rijetkih dobrih stvari što se dogodila u ovojj jadnoj zemlji u zadnjih dvadeset godina a vi je vrijeđate i izrugivate se. Da imam kčer bio bi ponosan da je kao Blanka. Od srca joj želim brzi oporavak i još puno pobijeda u životu i neizmjerno joj hvala na svemu dosad učinjenom.

VL
JO
jolly
12:45 22.05.2012.

Zar su naši doktori i naše bolnice toliko loše, da za liječenje treba proputovat Evropu, iskrcati brdo love i svejedno dovesti karijeru u pitanje? Što se Blanke tiće, ona je borac. A kad u Londonu proradi adrenalin ići će preko 2 metra.

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
13:13 22.05.2012.

Prva adresa za takve i slične zahvate je Basel Bruederholzspital!Amen!Kakva Švedska ..mogla se onda odmah dati i u Sinju operirati!

VL
TO
tomislavcity88
13:18 22.05.2012.

johnmalkovich svaka ti cast na komentaru ali ipak par digresija ti moram uputiti! kao prvo mislim da ovo nije jadna zemlja, proputovao sam pola svijeta i vjeruj mi nasa je zemlja i standard nasih gradjana u samome vrhu, istina ima boljki i ima jos dosta prostora za napredak, no nadoci ce i to! druga stvar zasto mjesas sanadera u sve to?! tko si ti da sudis? ne branim sanadera i nije me briga ali isto tako ne sudim unaprijed niti bacam ljagu na tudje ime!? hoce li ona sutra biti osudjen ili ne, to je samo njegova stvar i samo ce on snositi posljedice za svoja djela ili nedjela! pozdrav

VL
GR
grandfunk
13:19 22.05.2012.

Respekt prema vrhunskoj sportašici i svim njenim vrhunskim sportskim rezultatima. No, nju kao osobu čija smo izlaganja mooli pratiti na njenim presicama doživljavam kao jedno dosadno biće koje neprestano kuka... što o ozljedama (izlaganje u beskonačnost) , što o psihičkim stanjima (izlaganje u beskonačnost). Izabrala je bavljenje profesionalnim sportom u kojem svatko doživi raznorazne ozljede, i prolazi svoja intimna , teška putovanja...koga brigaju izlaganja o spomenutom u beskoooonačnost. Obična narikača. I zato duboki naklon Kostelićima, oni su carevi!!!

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
13:20 22.05.2012.

tomislaycity88 O kojoj temi ti raspravljaš..ja mislio da je jedini idiot na ovom portalu EUJanez!

VL
TO
tomislavcity88
13:25 22.05.2012.

dtunjic ako malo pozornije procitas moj komentar i kome je upucen opazit ces da se radi o digresiji na jedan prethodni komentar, dakle mozda se nisam bas dotakao teme ovoga clanka a ako je to moj grijeh onda se ispricavam, ali da bude jasno, blanka je vrhunska sportasica i kako god oduci najvaznije je da misli na sebe i svoje zdravlje! pozdrav. p.s. vidis da nije bilo potrebe za vrijedjanjem! :)

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
13:26 22.05.2012.

grandfunk To njeno ponašanje bi se moglo nazvati po pjesmi koju ti sigurno znaš a ta je ..,,Gimme shelter,,...to je što ti navodiš za nju fizički i naročito psihički zaklon!

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
13:29 22.05.2012.

tomislavcity88 Ispričavam se ..ali najčešće na portalu VL-a se počne sa temom o vanzemaljcima a završi na janjetini i kapulici!Naravno sve to je zbog nesposobnih admina!

VL
TO
tomislavcity88
13:36 22.05.2012.

prihvacam ispriku. ma znas kako je to kad se ljudi nadju, uvijek ti prica skace sa jedne teme na desetu temu, nista neobicno. jos kako je ovo forum, gdje pise na stotine i tisuce ljudi, ko ce to sve upratit. a ovaj clanak i svi nasi komentari za dan dva zavrsit ce u bespucima interneta, zaboravljeni... tako da ne treba oko toga niti dizati buku nit galamu...

VL
FA
Fantom47
12:25 22.05.2012.

Pa kad je Blanka upoznala život (druženje s muškarcima) nema više vrhunskih rezultata. Janica je dokaz tome.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.