Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANSKI SP
Povratak na članak

Blanka ne brani dvostruko zlato, Ana Šimić jedina nada

Jedina naša predstavnica na ovom prvenstvu bit će Ana Šimić, koja će danas nastupiti u kvalifikacijama visa.

Komentari 1

JO
jolly
10:46 09.03.2012.

Gdje je naš najbolji trenerski dvojac Vlašić - Marinović? Zar je moguće da najbolji hrvatski treneri (ne samo u atletici), nisu stvorili ni jednog drugog sportaša osim Blanke? Sada je evidentno kako je kod Blanke na prvom mjestu talenat, a trenerski rad se najbolje vidi po ostalim njihovim pulenima. Ili se možda ne vidi? Pitanje za HOO i Žiku miništra: Koliko je novaca do sada pojeo najbolji (po mišljenju struke, vlastitom, i malog djela javnosti) trenerski dvojac?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.