Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANSKI SP

Blanka ne brani dvostruko zlato, Ana Šimić jedina nada

ana simic
Ivana Ivanovic/Pixsell
09.03.2012.
u 10:00

Jedina naša predstavnica na ovom prvenstvu bit će Ana Šimić, koja će danas nastupiti u kvalifikacijama visa.

Danas u Istanbulu počinje Svjetsko dvoransko atletsko prvenstvo. Blanka Vlašić zbog oporavka nakon operacije neće braniti dvostruko svjetsko zlato u visu (Valencija, Doha) pa će Ani Čičerovoj biti potpuno otvoren put do zlata. Ruskinja je ove sezone u dvorani imala skok viši od 2,06 metara.

Jedina naša predstavnica na ovom prvenstvu bit će Ana Šimić, koja će danas nastupiti u kvalifikacijama visa. S obzirom na trenutačnu formu, ulazak u finale bio bi veliki uspjeh te mlade Zagrepčanke. Sportska televizija izravno će prenositi sva događanja iz Istanbula.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
10:46 09.03.2012.

Gdje je naš najbolji trenerski dvojac Vlašić - Marinović? Zar je moguće da najbolji hrvatski treneri (ne samo u atletici), nisu stvorili ni jednog drugog sportaša osim Blanke? Sada je evidentno kako je kod Blanke na prvom mjestu talenat, a trenerski rad se najbolje vidi po ostalim njihovim pulenima. Ili se možda ne vidi? Pitanje za HOO i Žiku miništra: Koliko je novaca do sada pojeo najbolji (po mišljenju struke, vlastitom, i malog djela javnosti) trenerski dvojac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije