Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. PRETKOLO KONFERENCIJSKE LIGE

Osijek protiv slabašnih Kazahstanaca, Rijeka na švedski Djurgarden

Rijeka i Osijek susreli se u 32. kolu 1. HNL
Nel Pavletic/PIXSELL
15.06.2022.
u 13:28

Osijek će igrati protiv kazahstanskog Kizližar Petropavlovsk, dok je protivnik Rijeke švedski Djurgarden.

Osijek i Rijeka danas će na ždrijebu u Nyonu doznali protivnike u drugom pretkolu Konferencijske lige. Osijek će igrati protiv kazahstanskog Kizližar Petropavlovsk, dok je protivnik Rijeke švedski Djurgarden.

Osijek će prvi susret igrati u gostima, dok Rijeka prvu utakmicu igra na Rujevici. Prve utakmice na rasporedu su 21. srpnja, a uzvratni dvoboji 28. srpnja.

Osijek je bio smješten u četvrtu grupu te je ondje nositelj, a njegovi mogući protivnici u 2. pretkolu bili su: norveški Lillestrom, rumunjski Sepsi OSK, kazahstanski Kyzylzhar Petropavlovsk te pobjednici susreta između poljske Legije Gdanjsk i sjeverno makedonske Akademije Pandev ili latvijske Liepaje i kosovskog Gjilanija.

Rijeka je među nositeljima skupine 8, a mogla je igrati protiv idućih momčadi: Djurgarden (Švedska), Levski Sofija (Bugarska), Puskas Akademija (Mađarska), Racing Union Luxembourg (Luksemburg) ili protiv pobjednika u susretu Floriane (Malta) i Petrocub-Hincestija (Moldavija).

 


 

Ključne riječi

Komentara 4

KR
krampus9
17:07 15.06.2022.

Djurgorden je skoro pobijedio malmo sa četiri nula, igraju dugo zajedno a rijeka još nema ni trenera ni ekipu, kako može biti blagi favorit

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
13:45 15.06.2022.

Djurgården nije bolji od Rijeke sanse su 50% 50% da pobhjedis bilo koga moras igrati to je to

ZA
!zagreb!
14:00 15.06.2022.

Rijeka blagi favorit. Osijek ovo mora proći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije