Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Packa Jurčiću

Bjelica: Otišao bih iz nogometa kad bi se igrači veselili mom odlasku

Nenad Bjelica (1)
Marko Prpić/Pixsell
29.08.2013.
u 08:00

– Dobio sam prije utakmice informacije da se Dinamova momčad u samo nekoliko dana preporodila, da su igrači opet počeli vjerovali u sebe

Austrijin trener Nenad Bjelica bio je presretan zbog prolaza nakon utakmice u kojoj je 12 minuta bio u Europskoj ligi. Uhvatio je zraka nakon drame u režiji sjajnih Dinamovih igrača.

– Dobio sam prije utakmice informacije da se Dinamova momčad u samo nekoliko dana preporodila, da su igrači opet počeli vjerovali u sebe i radosni su dolazili na trening! Ma vidjelo se to i na utakmici. Uh, \"ubio\" bih se da mi se to ikada dogodi u trenerskoj karijeri, da momčad tako pozitivno reagira nakon mog odlaska! Ostavio bih se nogometa – rekao nam je neslužbeno nakon bečke utakmice trener Austrije Nenad Bjelica.

>>Austrijanci hvale Hrvate, Jurčića prozvali neurotičnim likom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije