Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LOKOMOTIVA IMA MANJE GORIVA'

Bjelica o dubokoj krizi: Ne znam imam li podršku igrača, novinari neka se bave uzrokom

Osijek: Konferencija uoči početka prvog kola HNL-a između Osijeka i Gorice
Davor Javorovic/PIXSELL
12.08.2022.
u 12:57

Trener Nenad Bjelica i Vedran Jugović najavili su nedjeljni duel s Varaždinom u Gradskom vrtu od 18:55 sati.

Osijek u nedjelju dočekuje neugodni Varaždin u nikad gorem stanju, igra ne postoji, rezultati su loši, još je svježa blamaža u Konferencijskoj ligi.

- Ja imam odličan odnos sa svlačionicom, sa svim igračima, nemam nikakav problem. Najveći problem je što ne pobjeđujemo. Dečkima koji su postigli rekordne rezultate u zadnje dvije godine mogu biti samo zahvalan. Ne možemo biti sretni zbog zadnjih 20 dana, ali to se ne može promijeniti. Moj odnos prema igračima nikad se neće promijeniti, bio ja tu ili ne - rekao je Nenad Bjelica na press konferenciji i nadodao kako Žaper, Nejašmić i Cheberko treniraju individualno. 

- Sve je psiha, ovi igrači su ostvarili najbolje rezultate u klupskoj povijesti, glava se malo promijenila. Podložni su utjecaju svega što se događa oko mene, ljudi su od krvi i mesa, čitaju, gledaju slušaju, sve je psiha i sve ide iz glave. Možeš biti najpripremljeniji na svijetu ako nemaš dobru psihu. Pričamo s igračima, želimo da uživaju u igri, da maknemo im tu blokadu - poručio je trener bijelo-plavih i demantirao transfer Belje u Bundesligu. 

- Bavite se vi uzrokom, sad svi pričaju o posljedicama, bavite se vi uzrokom. Nema to veze s trenutnom situacijom. Postoji uzrok, bavite se vi s tim. Neka se bavi onaj čiji je posao - obratio se kolegi Patkoviću iz Jutarnjeg lista, al i svima ostalima.

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije