Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK - DRAGOVOLJAC

Bjelica nema namjeru podcijeniti protivnika kao što je to napravio Mourinho

23.10.2021.
u 13:14

– Vidjeli smo da oni protiv kvalitetnih momčadi osvajaju bodove, teško ih je probiti. Vjerujem da ćemo imati posjed i kontinuirani napad, a da će se oni braniti i tražiti priliku iz kontri i polukontri - analizira dragovoljac Bjelica

S obzirom na to da je još uvijek u zraku poraz od čak 1:6, koji je Roma Josea Mourinha pretrpjela od norveške momčadi Bodø/Glimta u Konferencijskoj ligi, podcjenjivanje protivnika nikako nije prava opcija.

A ni ulogu favorita mnogi ne žele sebi prišiti baš zbog ovakvih utakmica u kojima su iznenađenja moguća. Tako ni Osijek u 13. kolu Prve HNL protiv Hrvatskog dragovoljca (15 sati) ne najavljuje velebnu pobjedu. Momčad Nenada Bjelice trenutačno je druga u ligi s 24 boda, koliko ima i prvoplasirana Rijeka, no važno je reći da obje momčadi imaju dvije utakmice više od trećeg Dinama.

08.08.2021., stadion Kranjeviceva, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 4. kolo, NK Osijek - NK Hrvatski dragovoljac. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Osim toga, Osijek se muči s ozljedama. Pitanje je hoće li biti spreman Kleinheisler, problema ima i Jugović, a u sastavu neće biti ni Ivušića. Zanimljivo, bijelo-plavi su neposredno prije prvenstvenog ogleda imali prijateljski susret s vukovarskim trećeligašem (2:2).

– Ne treba sada praviti dramu zbog konačnog ishoda. Naravno, nije mi drago što nismo pobijedili, ali bilo mi je važno da neki igrači dobiju 90 minuta, jer određeno vrijeme nisu bili u akciji – kaže Bjelica pa se osvrće na Hr. dragovoljac:

– Vidjeli smo da oni protiv kvalitetnih momčadi osvajaju bodove, teško ih je probiti. Vjerujem da ćemo imati posjed i kontinuirani napad, a da će se oni braniti i tražiti priliku iz kontri i polukontri. Pojačali su se nekolicinom igrača, poboljšali rezultate, uhvatili priključak, s novim trenerom djeluju kompaktno i čvrsto. Trebat ćemo biti jako strpljivi, nadam se maksimalnom učinku svojih igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije