Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoboj za proljeće
Povratak na članak

Bjelica: Nećemo glavom kroz zid, ali idemo po pobjedu!

Manchester City postao je neuhvatljiv na prvoj poziciji, no u posljednjem kolu traži se drugi putnik za ostanak u ovom natjecanju, a trećeplasirana će momčad u utješno proljeće Europske lige

Komentari 2

Avatar doog_kool
doog_kool
15:18 11.12.2019.

Nadam se da ce Sahktar pobjediti Atalantu ili bar izvuci nerijeseno,proljece u europa ligi zvuci odlicno. Nazalost liga prvaka je jos uvijek razina iznad i to debelo. Sretno momcima u svakom slucaju!!

VL
DA
DarthVader
09:47 11.12.2019.

Belica, nis od toga sve ste zasrali protiv Sahtara. Pa mi nemremo dobiti jednog hayduka, koji je protiv drugih kanta za napucavanje. Nisi dorasao da dalje budes trener Dinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.