Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVILI YOUNG BOYSE

Bjelica: Morat ćemo biti perfektni! Gavranović: Vraćam se u formu

Nenad Bjelica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
21.08.2018.
u 21:10

- Mislim da nema favorita u ovom dvoboju. Obje ekipe imaju velike kvalitete, a pričati o manama ne bi bilo dobro niti korektno - rekao je Gavranović.

Pred Dinamom je prva utakmica četvrtog pretkola Lige prvaka u kojoj će u srijedu od 21 sat u Bernu igrati protiv Young Boysa.

- Dojam je pozitivan uoči prve utakmice play-offa. Mislim da nam zadnji rezultati daju razlog za optimizam. Imamo na raspolaganju momčad koja je zapravo i iznijela početni dio sezone. Iščekujemo utakmicu spremni, nadamo se dobrom rezultatu i dobrom susretu - započeo je trener modrih Nenad Bjelica pa dodao:

- Oni su najbolja momčad protiv koje igramo u kvalifikacijama. Nadamo se, naravno, ulasku u grupnu fazu elitnog natjecanja. Pokušavamo naći slabu točku Young Boysa, ali nije nam lako. To je iskusna ekipa, imaju jasan stil igre, koncentrirano i organizirano djeluju na terenu. Imaju dobre pojedince i dobri su kao ekipa. Morat ćemo biti perfektni da ostvarimo pozitivan rezultat za uzvrat. Željno iščekujemo susret i nadam se da ćemo dobro parirati domaćinu.

>> Pogledajte i što su modri rekli uoči puta u Bern

Riječ je dobio i napadač Dinama Mario Gavranović.

- Jako se dobro osjećam, vraćam se u formu koju želim. Drago mi je da igramo ovdje, kod mene kod kuće. Dobro ćemo se pripremiti za ovu utakmicu i napraviti na terenu sve što će trener tražiti od nas. Nadamo se da ćemo na kraju slaviti.

- Mislim da će navijači Lugana i Zuricha navijati za mene jer sam tamo igrao. A drugi vjerojatno za Young Boyse. To je normalno, kao što bi trebalo biti i kod nas, da svi u Hrvatskoj navijaju za Dinamo. I zbog koeficijenta i svega što bi to donijelo Hrvatskoj za budućnost - rekao je Gavranović pa zaključio:

- Mislim da nema favorita u ovom dvoboju. Obje ekipe imaju velike kvalitete, a pričati o manama ne bi bilo dobro niti korektno. Ekipa koja je bila prva s 15 bodova ispred Basela - nije pokazala da ima puno mana. Na nama je da izvučemo što bolje iz nas, odigramo dvije dobre utakmice, a ostalo me manje interesira.

Za kraj je trener otkrio kolika je fizička razina spremnosti njegove momčadi.

- Fizički smo spremni za utakmicu, spremni smo sto posto. Imamo puno novih igrača, 15, sigurno da treba malo vremena da sve uigramo. Ekipa izgleda jako dobro, dečki su jako vrijedni i koncentrirani. Pokušavaju svi izvršiti naše zahtjeve u svakoj utakmici. Svi koji su tu prihvatili su moj način rada i žele raditi momčad. To je najvažnije u filozofiji Nenada Bjelice. Jako mi je drago što su to svi prihvatili jer samo tako možemo ostvariti ozbiljniji rezultat u Europi.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Marsijanac
01:21 22.08.2018.

Naprijed modri.....jos tu jednu prepreku treba preskociti.

KU
kupatilo
00:59 22.08.2018.

ajmo dinamo ajmo maminjo

VL
vladek
10:16 22.08.2018.

Točno i brzo dodavanje,pa malo presinga i to je recept

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije