Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidi se trenerov rad

Bjelica je stvorio momčad koja ima jasnu viziju i karakter!

Dinamo - Fenerbahce
Foto: Sanjin Strukić/Marko Prpić/PIXSELL
1/7
21.09.2018.
u 12:17

Ovaj Dinamo ne igra u širinu nego igra okomiti nogomet. I očito učinkovit

Godinama smo gledali Dinamo koji je igrao lijep nogomet, koji je bio ravnopravan s brojnim europskim momčadima, ali obično je na kraju odlazio pognute glave. Današnji Dinamo izgleda drukčije. Pa i kad igra protiv Gorice, ne umire u posjedu lopte, ne igra mu zadnja linija do besvijesti i nabija postotke u držanju lopte.

Ovaj Dinamo ne igra u širinu nego igra okomiti nogomet. I očito učinkovit. Uostalom taj veliki Fenerbahçe u prvom je dijelu susreta imao dvostruko više dodavanja od plavih igrača, a Dinamo je vodio 2:0 i po onome što je napravio i pokazao zaslužio je znatno uvjerljivije vodstvo.

Dinamo - Fenerbahce
1/19

Plavi znaju igrati defenzivno, zatvoriti prilaze svojim vratima, Turcima nisu dali da im ozbiljnije zaprijete. Šteta što su odmah na početku nastavka primili bezvezni gol, ali pokazalo se da im je to dobro došlo da shvate kako nisu dobili utakmicu.

Bit će onih koji će reći da je Feneru važniji derbi koji mu slijedi s Bešiktašem, ali ondje uopće nije riječ o suparniku plavih, već o Dinamu. Jer, Dinamo je igrao nogomet, borio se, pa mu se zato i otvorilo.

Odigrala je Bjeličina momčad odlično prvo poluvrijeme, a onda tako nastavila i u drugom. I vidi se da je ovo momčad, da ovo nije skup individualaca. A da bi se stvorila momčad koja može ostvarivati željene rezultate, potreban je trener s jasnom vizijom, čovjek koji će znati svojim igračima reći i objasniti što od njih želi.

>> Pogledajte intervju s Nikom Čekom

Ova je kadrovski potpuno nova momčad Dinama u odnosu na onu koja je završila prošlo prvenstvo, s drugačijom filozofijom, drugačijim pristupom. Današnja momčad ima karakter, Bjelica je dosad ispunio ono što je najavio, da njegova momčad nikad nije ispraćena zviždukom jer se uvijek bori.

I zasad je Bjelica sa svojim igračima zaslužio samo ovacije kao što su ih plavi dobili sinoć u Maksimiru. Šteta što opet stadion nije bio krcat, ovi dečki su to zaslužili, a sigurno smo da je sad svima onima koji su dvojili, pa nisu došli u Maksimir žao. Ima im i zbog čega biti, mogli su vidjeti Dinamo koji je postao konkurentan u Europi.

Ključne riječi

Komentara 6

KU
kupatilo
13:33 21.09.2018.

VL vi neznate drugacije nego ste prisiljeni pisat lijepo al ipak userete i napisete daje trebalo biti vise navijaca.Lijepoje i ovo stoje bilo i ne lijepo nego prelijepo vama na muku a bice i vise ako bog da.Samo vi nemojte hvalit Dinamo jer dobicete čir u želudcu jer jako ga volite.Jos daje partizanski klub i povjetovo bi vam covjek u dobronamjernost a ovoje vaša zluradost.Kosto jedva cekate da pljujete po Modricu i Lovrenu a onisu donijeli novce i dinamu i drzavi i sebi pa i mamicu.Nisu paraziti ko ivi pa zivite od laži.

GO
Goldstadt
12:32 21.09.2018.

bravo dečki , Novinarčići samo ih nemojte previše glorificirati, poradi znate da čim vaša jedna glorifikacija iliti provokacija bude oni naprave izmet na terenu, kao nakon vaših velikih škrabotina se desilo protiv rijeke!

VK
VKSS
13:03 21.09.2018.

Svaka čast,vrhunska tekma i za oko i 3 boda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije