Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPRIJETILI BOJKOTOM

Bjelica doveo igrača kojeg navijači Zvezde nisu htjeli zbog hrvatskog podrijetla

08.09.2020.
u 16:33

Riječ je o igraču koji je prije nekoliko tjedana bio na pragu Crvene zvezde, no beogradski klub navodno je pod pritiskom navijača na kraju odustao od njegova potpisa

Nenad Bjelica odmah je krenuo u revoluciju u Gradskom vrtu. Ubrzano radi na dovođenju novih igrača koji će njegovu momčad podići na razinu više. Osijek je poslao službenu ponudu za krilnog napadača slovenske reprezentacije i najboljeg igrača poljskog Zaglebieja iz Lubina Damjana Bohara.

Bohar je još prošli vikend bio čovjek odluke u trijumfu reprezentacije Slovenije protiv Moldavije u Ligi nacija, a već neko vrijeme igra u odličnoj formi. Prošle sezone zabio je 16 golova uz još pet asistencija. Osijekova početna ponuda za Bohara iznosi 400.000 eura plus 10 posto od idućeg transfera.

Suradnja je već dogovorena s donedavnim lijevim bekom Olimpije iz Ljubljane Marijem Jurčevićem (25). Riječ je o igraču koji je prije nekoliko tjedana bio na pragu Crvene zvezde, no beogradski klub navodno je pod pritiskom navijača na kraju odustao od njegova potpisa. Navodno su Delije zaprijetile bojkotom jer im je sporno njegovo hrvatsko podrijetlo. Ispalo je dobro za Osijek... 

Pogledaj ponudu Germania kladionice.

Ključne riječi

Komentara 3

FA
fajlpz
18:34 08.09.2020.

Vidiš ti Srba nisu oni nacionalisti. Oni su jad i tuga.

KR
kremenko
19:29 08.09.2020.

Možda je i Bjelica Srbin pa šta?

KA
Kalimero4
18:05 08.09.2020.

Srbi su nacija koja mrzi sve do podne a od podne i sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije