Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi napadač

Bjelica doveo bivšeg igrača Crvene zvezde da mu popravi realizaciju

Na Gradskom vrtu održana prozivka igrača i prvi trening u ovoj godini
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
04.01.2022.
u 13:30

Hrvatski doprvak angažirao je Mihajla Baića,19-godišnjeg napadača kojemu je ove zime istekao ugovor s Čukaričkim

Osijek je angažirao novo pojačanje za predstojeću polusezonu.

Srpski i hrvatski mediji izvještavaju da je hrvatski doprvak angažirao Mihajla Baića,19-godišnjeg napadača kojemu je ove zime istekao ugovor s Čukaričkim.

Riječ je o igraču iz Subotice koji je 2019. godine nakratko prešao u Crvenu zvezdu u kojoj se nije dugo zadržao, već se vratio u Spartak iz Subotice odakle je otišao u redove Čukaričkog. Tek prije nekoliko dana postao je slobodan igrač, no taj mu status nije dugo potrajao.

U tamošnjoj Superligi zabio je jedan pogodak u tri nastupa za Čukarički, a 191 centimetara visoki napadač igrao je za U-17 i U-19 reprezentaciju Srbije zabivši sedam pogodaka u 12 nastupa. Osijeku je ove polusezone najveći problem bila realizacija središnjih napadača. 

Ključne riječi

Komentara 2

NI
NikoCro
14:48 04.01.2022.

Hebo te on

OS
osijek68
15:52 04.01.2022.

Bas pojacanje?! Klinac koji je odigrao tri utakmice za Cukaricki. Belju je dao na posudbu u Istru, a dovodi neafirmiranu djecu izvana. Ovakvih igraca u Osijeku ima koliko hoces. Bjelica je poceo nagomilavati skart koji dovodi besplatno, a zapostavlja osjecke momke. Uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije