Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trener Osijeka

Bjelica će sutra biti predstavljen na Pampasu, konačno se oglasili i navijači

Zagreb: Trener GNk Dinamo, Nenad Bjelica, najavio je utakmicu protiv Hajduka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
04.09.2020.
u 15:44

Navijači Osijeka ne mrze Bjelicu i ne postoji nikakva netrpeljivost zbog njegova dolaska! Nenadu želimo što više uspjeha s NK Osijekom, poručili su navijači

Nenad Bjelica, nakon što danas dogovori i posljednje detalje sa čelnicima Osijeka, sutra će u 13 sati biti predstavljen kao novi trener slavonskog kluba. Predstavljanje bi trebalo biti održano na gradilištu novog Osijekovog stadiona - Pampasa.

Prema još nepotvrđenim informacijama Bjelica će u stožer dovesti svoje ljude od povjerenja s kojim je surađivao i u Dinamu (Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović).

Povratak klupske legende izazvao je euforiju u gradu te svi vjeruju kako je ovo početak izgradnje snažne momčadi koja će moći konkurirati za sam vrh našeg nogometa. Uz izgradnju stadiona očekuju se ulaganja i u igrački kadar.

A mnogi su se pitali kako će navijači dočekati Bjelicu budući da mu neki nisu oprostili dolazak u Dinamo 2018. godine. Išarali su tada grafit s Bjeličinim likom u blizini gradskog stadiona posvećen klupskim legendama.

16.05.2018., Osijek - Nakon sto je objavljeno da je Nenad Bjelica preuzeo GNK Dinamo, clanovi osijecke navijacke skupine Kohorta prekrizili su njegov mural koji je smjesten na zidu u Wilsonovoj ulici s drugim klupskim legendama. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Davor Javorovic/PIXSELL

Ipak, prema onome što su objavili navijači, čini se kako će ljubav trenera i navijača ponovno biti uzajamna.

“Navijači Osijeka ne mrze Bjelicu i ne postoji nikakva netrpeljivost zbog njegova dolaska! Nenadu želimo što više uspjeha s NK Osijekom i iskreno se nadamo da će se on pamtiti kao prvi trener koji je podigao pehar prvaka na našem novom stadionu!”, napisano je na Facebook stranici koja okuplja navijače Osijeka.

Ključne riječi

Komentara 5

TO
Tomi
08:46 05.09.2020.

Odlicno ,ajmo Osijek

DU
dugiarap
16:26 04.09.2020.

Naslov ce biti osvijen u mjesecu limburgu😁

TR
Travno221
20:50 04.09.2020.

Nisu li njegov lik u Osijeku prebrisali. Hoće li ga sad ponovno crtati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije