Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznat policiji

Bivši Zvezdin vaterpolist uhićen jer je spolno uznemiravao žene

Vaterpolo lopta
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
09.09.2019.
u 14:35

Bivši vaterpolist nije bio fizički agresivan već je ženama samo nudio seks

Bivši vaterpolist Crvene zvezde Miljan Čolović uhićen je u Nevesinju zbog spolnog uznemiravanja. Naime, policija je sumnjiči Čolovića da je u petak i subotu spolno uznemiravao više žena, javlja kurir.rs.

U policijskom priopćenju piše kako je u subotu M.Č. iz Beograda na ulazu u zgradu uznemiravao jednu žensku osobu.

Nakon provedene istrage otkriveno je kako je Čolović u Nevesinju uznemiravao još žena te je uhićen. Bivši vaterpolist nije bio fizički agresivan već je ženama samo nudio seks.

Milan Čolović policiji je poznat od ranije, jer je već osuđivan za silovanje i pokušaj silovanja. U veljači 2016. osuđen je na tri godine zatvora zbog silovanja kućne pomoćnice u Belvilleu, dvije godine ranije. 

Ključne riječi

Komentara 2

CA
Catalonia
15:11 09.09.2019.

Eto sta ti je binsr.

Avatar VinkoL
VinkoL
20:37 09.09.2019.

Veoma važna "vest" za Hrvate. Baš vam fala kaj tolko vodite brigu o otadžbini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije