Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO S KRANJČAROM

Bivši vratar Engleske bankrotirao, prodaje kolekciju dresova i suvenire

James dres
Foto: hilcoind.com
05.11.2014.
u 17:59

James je u karijeri, između ostalog, nastupao za Liverpool, Aston Villu, Manchester City, a bio je i suigrač našega Nike Kranjčara u Portsmouthu.

Bivši vratar engleske reprezentacije David James (44) proglasio je bankrot i prisiljen je prodati brojne nogometne suvenire koje je skupio tijekom bogate karijere.

Među 150 predmeta koji će se prodavati preko aukcijske kuće Hilco, brojni su potpisani dresovi, hlačice i lopte. BBC navodi da će se prodavati po cijeni od 30 do 50 funti, a čitav popis možete pogledati ovdje.

James je u karijeri, između ostalog, nastupao za Liverpool, Aston Villu, Manchester City, a bio je i suigrač našega Nike Kranjčara u Portsmouthu. Veliki trag ostavio je u engleskoj reprezentaciji za koju je nastupio više od 50 puta. Posljednji angažman bio mu je u indijskom klubu Kerala Blasters gdje je bio trener i vratar.

James nije prvi nogometaš iz Premierlige koji je upao u financijske poteškoće. Iako vrhunski nogometaši na Otoku zarađuju 50-ak tisuća eura tjedno, loše poslovne odluke i raskalašen život često ih povuku prema dnu. John Arne Riise, Celestine Babayaro ili Eric Djemba-Djemba samo su neki od nogometaša koji su bili u Jamesovoj situaciji.

>> CR7 i Messi igraju se lovice, a Barca i Real dužni milijardu

Komentara 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
01:34 06.11.2014.

Koji panj, pa kak ti se to uspije desiti??

MH
mrtav-hladan
20:10 06.11.2014.

Droga i alkohol čine svoje ..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije