Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR TUDOR

Bivši trener Hajduka nakon otkaza u Juveu već ima novu destinaciju

Autori: Hina, Edi Džindo
29.05.2021.
u 12:00

Nakon što je cijeli stručni stožer Juventusa dobio otkaz, na čelu s Andreom Pirlom, kojeg je zamijenio Max Allegri, bez posla se našao i naš Igor Tudor. Talijani sada p potvrđuju da će Tudor postati trener Hellas Verone, te tako naslijediti Ivana Jurića, koji je već ranije odlučio prihvatiti posao na klupi Torina.

Također, Simone Inzaghi mijenja Antonija Contea na klupi Intera, Andrea Pirlo će na klupu Sassuola umjesto sjajnog Roberta De Zerbija, dok bi Luciano Spalleti trebao zamijeniti Gennara Gattusa na klupi Napolija. 

Hrvatski nogometni stručnjak Ivan Jurić (45) novi je trener talijanskog prvoligaša Torina s kojim je potpisao trogodišnji ugovor, potvrdio je u petak sedmerostruki talijanski prvak. Jurić će na klupi "granate" zamijeniti Davidea Nicolu koji je napustio klub iako je s njime u netom okončanoj sezoni uspio izboriti ostanak u Serie A.

U posljednje dvije sezone Jurić je bio na klupi Verone s kojom je zauzeo deveto te deseto mjesto u prvenstvu, dok je u te dvije sezone Torino bio 16., pa 17.

Torino će biti peti talijanski klub kojega će Jurić voditi kao glavni trener, nakon Mantove, Crotonea, Genoe i Verone.

Ključne riječi

Komentara 3

SP
Sparks18
15:32 29.05.2021.

Znaci Helas Verona dogodine u serie B.

ZA
zagi101
17:38 29.05.2021.

ne kužim tko želi trenera koji nigdje nije polučio nekakav dobar rezultat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije