Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni detalji

Bivši trener Dinama šokiran odlukom o smjeni: 'Bio je iznenađen i ljutit!'

Vahid Halilhodžić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
09.04.2018.
u 14:37

- Bio je iznenađen i ljutit kad sam mu rekao da mora otići. Samo sam mu to rekao

Vahid Halilhodžić odveo je Japan na Svjetsko prvenstvo, a dva mjeseca prije početka dobio je otkaz. Nakon što je Japan u pripremnim utakmicama remizirao s Malijem i izgubio od Ukrajine, Vaha je postao bivši, a na Mundijalu će Japan voditi Akira Nishino.

- Bio je iznenađen i ljutit kad sam mu rekao da mora otići. Samo sam mu to rekao, ništa više, nisam išao u detalje, rekao je Kozo Tashima, predsjednik Nogometnog saveza Japana.

Novinarima je ipak otkrio malo više.

- Vahid Halilhodžić posvetio je puno vremena nogometu, suočio se s igračima, ugradio neke stvari koje su bile nužne za japanski nogomet. Ipak, nakon utakmica s Malijem i Ukrajinom, osjećam da je komunikacija i povjerenje između igrača i njega izblijedila. Zato sam donio takvu odluku, objasnio je Tashima.

Komentara 4

AS
atilla sb 1986
14:47 09.04.2018.

nazad u dinamo!

DU
Deleted user
22:39 09.04.2018.

podmukli spavač

KA
kajinx
10:38 10.04.2018.

Vaha legenda! Vaha rođeni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije