Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANISLAV ČERČESOV

Bivši ruski izbornik postao trener Ferencvaroš: Talent mi bez rada ništa ne vrijedi

Ferencvaros
20.12.2021.
u 16:41

Ferencvaroš se trenutačno nalazi na prvom mjestu mađarskog prvenstva sa 35 bodova, jednim bodom više od Kisvarda, no Ferencvaroš ima i utakmicu manje.

Bivši izbornik ruske nogometne reprezentacije Stanislav Čerčesov (58) izabran je za novog trenera mađarskog prvaka Ferencvaroša, objavio je klub.

Čerčesov će za kormilom Fradija naslijediti Austrijanca Petera Stogera koji je prošlog tjedna dobio otkaz nakon šest mjeseci provedenih u klubu.

- Ja sam strog i odlučan trener. Talent mi ništa ne vrijedi bez rada. Ovo posljednje smatram puno više. Želim biti prvak s momčadi s igrom koja će privući još više navijača na stadion - kazao je za klupsku stranicu 58-godišnji Čerčesov.

Posljednji posao imao je na klupi ruske reprezentacije koju je vodio od 2016. godine, do konca Eura ove godine.

Pod njegovim vodstvom Zbornaja je dogurala do četvrtfinala SP-a 2018. u kojem je nakon izvođenja jedanaesteraca ispala od Hrvatske, no na EURO 2020. Rusija nije uspjela proći skupinu nakon uvjerljivih poraza od Belgije (0:3) i Danske (1:4) i pobjede protiv Finske (1-0).

Tijekom trenerske karijere vodio je i moskovske klubove Spartak i Dinamo, te poljsku Legiju iz Varšave.

Ferencvaroš se trenutačno nalazi na prvom mjestu mađarskog prvenstva sa 35 bodova, jednim bodom više od Kisvarda, no Ferencvaroš ima i utakmicu manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije