Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO ZA NEWCASTLE

Bivši reprezentativac Engleske na presađivanju jetre zbog rijetke bolesti

Otvoren novi operacijski blok Zavoda za traumatologiju i ortopediju u KBC-u Split
Ivo Cagalj/PIXSELL
31.10.2021.
u 15:20

Dyer (42) je trenutno trener mlađih uzrasta u trećeligašu Ipswich Townu i ovog je tjedna bio u bolnici kako bi prošao niz testova

Bivši veznjak Engleske i Newcastle Uniteda Keiron Dyer trebat će transplantaciju jetre nakon što mu je dijagnosticirana rijetka bolest jetre.

Dyer (42) je trenutno trener mlađih uzrasta u trećeligašu Ipswich Townu i ovog je tjedna bio u bolnici kako bi prošao niz testova.

"Nažalost, prije nekoliko godina dijagnosticirano mi je bolest jetre, zbog čega bi jednog dana trebala transplantacija... Vidim se kao vrlo pozitivna osoba koja će prevladati ovaj manji zastoj", rekao je za web-stranicu Ipswicha.

Dyer je igrao za Newcastle između 1999. i 2007. prije nego što se pridružio West Ham Unitedu. Za Englesku je nastupio 33 puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije