Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavlja se

RTL-ov voditelj završio na operaciji: 'Nisam mogao sjediti, stajati i hodati bez jakih bolova'

Zagreb: U Klovićevim dvorima održana proslava povodom 15 godina RTL-a u Hrvatskoj
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
29.10.2021.
u 22:00

- Probao sam s fizikalnom terapijom, no stanje se nije poboljšavalo. Došao sam u fazu kad više nisam mogao sjediti, stajati ili hodati bez jakih bolova - dodao je Ivan i otkrio da se podvrgnuo mikrokirurškom zahvatu u KBC Sestre Milosrdnice.

Ivan Vrdoljak (36), voditelj RTL-ove informativne emisije 'RTL Danas', trenutno se oporavlja od operacije kojoj je nedavno podvrgnut. Naime, Ivan je nedavno operirao kralježnicu, a zahvatu se podvrgnuo zbog nesnosnih bolova koje je trpio. 

- Narodski rečeno, iskočio mi je disk. U stvarnosti, riječ je o ekstruziji jednog diska, čiji su mi fragmenti nekoliko mjeseci stvarali jake bolove u leđima i nozi pritiskom na živac. Ovu bih ozljedu pripisao kombinaciji genetike i dugogodišnjih intenzivnih treninga (dizanje utega i boks), no nema pravila jer se događa i onim ljudima koji nisu nešto fizički aktivni.  Ponekad takve ozljede zacijele spontano, što i osobno mogu posvjedočiti, ali ponekad ne. Ovaj put tijelu je trebala dodatna pomoć - ispričao je voditelj za Slobodnu Dalmaciju

- Probao sam s fizikalnom terapijom, no stanje se nije poboljšavalo. Došao sam u fazu kad više nisam mogao sjediti, stajati ili hodati bez jakih bolova - dodao je Ivan i otkrio da se podvrgnuo mikrokirurškom zahvatu u KBC Sestre Milosrdnice.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Priznao je i kako je bio pomalo zabrinut zbog zahvata jer mu je to bila prva operacija u životu.  - Prethodno sam bio pomalo zabrinut jer moram na prvu operaciju u svom životu, no ubrzo su mi objasnili da je taj zahvat neurokirurzima prilično jednostavan, otprilike kao novinaru napisati kratku vijest. Sve je prošlo u najboljem redu, odlično se oporavljam, i najvažnije, ponovno živim bezbolno. Još neko vrijeme sam u režimu kućnog oporavka, ali veselim se skorom povratku među moje RTL-ovce - kazao je za kraj Ivan. 

Inače, Ivan je od 2017. godine bio u vezi s voditeljicom sportskih minuta na RTL-u Ivonom Hemen, a njihovoj ljubavi nedavno je, piše Glorija, došao kraj. Što je presudilo njihovoj ljubavi za sada nije poznato, a tako će vjerojatno i ostati jer svoj privatan život nikada nisu pretjerano voljeli izlagati u javnosti.  Njihova ljubav rasplamsala se upravo na hodnicima RTL-a.  -Imamo iste interese i veoma smo slični po pitanju brojnih stvari, tako da smo vrlo brzo kliknuli. Pokoji ručak i kava na pauzi odradili su svoje- kazala nam je Ivona u jednom od intervjua. Jedno drugome bili su velika podrška kako u poslu tako i van njega.

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:25 29.10.2021.

gdje se može uplatit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije