Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN KRAJ

Bivši reprezentativac (46) i član velikana pronađen mrtav u grmlju. Njegova priča obišla je svijet

Pixabay
16.01.2024.
u 13:45

Nastupao je i za nizozemskog velikana Feyenoord te belgijski Gent, što se tiče europskih destinacija. Za australsku reprezentaciju skupio je 15 utakmica, postigao je jedan gol te osvojio Oceanian Nations Cup 2000. i 2004. godine.

U 46. godini života mrtav je pronađen bivši reprezentativac Australije Stephen Laybutt, tužne vijesti objavili su australski mediji. Laybuttu je nestao u petak, a posljednji put ga je kamera snimila dok je nosio smeđu torbu nepoznatog sadržaja. Policijsko izvješće utvrdilo je da ništa ne ukazuje na nasilnu smrt, ali njegovo beživotno tijelo pronađeno je u grmlju. 

GALERIJA Bijesni navijači traže odlazak Modrića iz Reala

1/6

Stephen Laybutt igrao je kao stoper od 1995. do 2010. za brojne klubove u australskoj ligi, a nastupao je i za nizozemskog velikana Feyenoord te belgijski Gent, što se tiče europskih destinacija. Za australsku reprezentaciju skupio je 15 utakmica, postigao je jedan gol te osvojio Oceanian Nations Cup 2000. i 2004. godine.

Nakon karijere putem medija priznao je da je homoseksualac što je u to vrijeme bio potez koje je mnoge iznenadio i šokirao. Priznao je da je zbog skrivanja seksualne orijentacije jako patio, ali bez obzira na to, poručio je kako je bio zadovoljan svojom igračkom karijerom. 

VEZANI ČLANCI:

Javnost je oduševio 2021. godine kada je potpuno nepoznatom čovjeku donirao svoj bubreg. Čovjek je bio na dijalizi te mu je bubreg i nesebični potez bivšeg braniča spasio život.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:50 16.01.2024.

Australija je naseljena pretežno u obalnom dijelu, a najveći dio unutrašnje Australije, uz izuzetak nešto farmi čine nenaseljene pustopoljine i "divlji predjeli" koje Australci zovu bush. Dakle, nesretni čovjek je pronađen mrtav negdje u tom bushu, divljim predjelima unutarnje Australije, a nikako "u grmlju".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije