Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedanaesti tenisač svijeta

Bivši pobjednik Umaga Fabio Fognini operirao oba gležnja

Fabio Fognini
Foto: Igor Kralj/Pixsell
31.05.2020.
u 19:41

Talijan je osvajač umaškog ATP turnira 2016. godine.

Jedanaesti tenisač svijeta Talijan Fabio Fognini (33) operirao je u subotu oba gležnja kako bi se konačno riješio bolova koji ga muče već godinama. 

 "Gležanj lijeve noge muči me već tri i pol godine, a desni gležanj stvara mi probleme zadnje dvije godine. Nakon liječničkih pregleda i savjetovanja sa svojim trenerima odlučio sam otići na artroskopsku operaciju. Ovo je bio pravi trenutak da to obavim budući da zbog pandemije koronavirusa nema natjecateljskog tenisa", objavio je Fognini.

Talijan je osvajač umaškog ATP turnira 2016. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar JenniferAK79
JenniferAK79
21:55 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije