Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Bivši nogometaš Slavena i trener optužen za nasilje: 'Pijan je gušio bivšu rukometašicu Podravke'

Koprivnica: NK Slaven Belupo i HNK Hajduk u 13. kolu Prve HNL
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
04.11.2023.
u 08:59

Iz policije su dodali kako postoje dokazi koji potvrđuju tu sumnju te traže da se provede prekršajni postupak protiv nekadašnjeg nogometaša Slavena.

Koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog protiv bivšeg nogometaša Slaven Belupa i sadašnjeg trenera zbog sumnji da je gušio svoju suprugu, bivšu rukometašicu Podravke iz slavne generacije 90-ih godina, javlja portal Glas Podravine. Ružna scena navodno se dogodila tijekom ljeta u obiteljskoj kući. 

GALERIJA Rudeš je već pobijedio Hajduk na Poljudu, hoće li se povijest ponoviti?

Koprivnica: NK Slaven Belupo i HNK Hajduk u 13. kolu Prve HNL
1/5

- Okrivljeni se nasilnički ponašao u obitelji, prema supruzi, pod utjecajem alkohola 1,74 promila konstantno ju je, od 7 sati pratio po kući i vrijeđao riječima: 'Krmačo jedna, đubre, mrcina' itd., te je oko 17,45 sati u toaletu obiteljske kuće i fizički napao. Lijevom rukom uhvatio ju je za vrat i gušio, što je istu uznemirilo te povrijedilo njezino dostojanstvo', navodi policija u svom optužnom prijedlogu. 

VEZANI ČLANCI:

Iz policije su dodali kako postoje dokazi koji potvrđuju tu sumnju te traže da se provede prekršajni postupak protiv nekadašnjeg nogometaša Slavena. Isto tako, traži se produljenje mjere zabrane prilaska supruzi, ali i kazna od 260 eura zbog počinjenog obiteljskog nasilja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije