Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA ISTOK

Bivši igrač Hajduka i Rijeke nakon uspjeha za povijest i nenadanog otkaza našao novi posao

Mostar: Konferencija nogometnog kluba Zrinjski
Denis Kapetanovic
01.03.2024.
u 18:34

Preuzeo je klub kojeg do kraja sezone mora dovesti na mjesto koje vodi u Europu

Ljetos je Krunoslav Rendulić (50), nekadašnji nogometaš Hajduka i Rijeke ispisao povijest nogometa u Bosni i Hercegovini. Rendulić je prvi trener nekog BH-kluba koji je uspio ući u grupnu fazu nekog europskog kupa. No, ni taj pothvat nije ga, nakon što ga je ostvario, dugo zadržao na klupi mostarskog Zrinjskog.

Prošle je sezone uvjerljivo osvojio prvenstvo u BiH, a već sredinom studenog dobio je nenadani otkaz nakon poraza u gradskom derbiju protiv Veleža i europskog poraza od varšavske Legije. Rendulić je sada preuzeo Sabah iz Bakua, prijestolnice Azerbajdžana. Sabah je trenutno na 7. mjestu tamošnjeg prvenstva.

No, drugo mjesto na kojem se nalazi Sumgayit itekako je dohvatljivo, Rendulićev noviklub za njim zaostaje svega pet bodova. Do kraja sezone je 12 kola, a gužva između drugog i osmog mjesta je tolika da su se klubovi stisnuli unutar pet bodova. Jedno od prva tri mjesta na kraju sezone vodi u europska natjecanja, a to je Renduliću postavljeno kao glavni cilj.

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije