Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČ MU HRVAT
Povratak na članak

Bivši hajdukovac uskoro na Marakani! Ne skriva oduševljenje novim klubom

- Igrat ću na poziciji zadnjeg veznog, što ovdje nazivaju 'šestica'. Trener traži od mene da dajem stabilnost momčadi.

Komentari 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:00 08.08.2018.

Malo me ponio naslov " bivši hajdukovac uskoro na Marakani " jer bio bi to korak unatrag u njegovoj karijeri i nije " Marakana " nego Rajko M( K) itić svi su Kitići jer fali dole 😂

VL
DU
Deleted user
18:13 08.08.2018.

Radošević tehnički užas malo više za trku.Nisam nogometni stručnjak ali svi koji su iz hajdukove škole izašli zadnjih godina su katastrofa.Zato se Hajduk i okreće dovođenju sa strane.Stara Hajdukova škola odavno ne postoji.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:08 08.08.2018.

nikog to ne zanima !!!!

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
18:04 09.08.2018.

Tako je I Kova trebao .Pa da igra. Jedan Luka je igrao u Mostaru I Zapresixu a Kova ne bi u Belgiji. Lovre nilad me bio takav u repki uz Subu da sjedi na klupi. Badelj ako Bog da I Olmo. Radosevic je super momak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.