Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio dva gola

Bivši dinamovac ponovno je hit! Evo što mediji pišu o njemu

Dani Olmo
Foto: Reuters/NordPhoto/PIXSELL
1/6
13.06.2020.
u 10:08

Uoči utakmice sam rekao svojim pomoćnicima da će Dani prvi put ove sezone početi na mjestu desetke i mogao bi zabiti. Napravio je to iz prve dvije prilike koje je dobio i jako sam zadovoljan - rekao je trener Julian Nagelsmann

Dani Olmo igrao je sjajno u pobjedi svog Leipzig u susretu 31. kola njemačke lige kod Hoffenheima. Bivši dinamovac zabio je dva gola u samo tri minute.

Prvo je u 9. minuti lijevom nogom primirio Mukieleovo dodavanje te s desetak metara zatresao Hoffenheimovu mrežu, a nedugo zatim je ponovno je matirao vratara Baumanna gotovo s istog mjesta (loptu mu je glavom spustio Sabitzer).

- Sjajan je osjećaj prvi put zabiti dva gola na jednoj utakmici za Leipzig. Ali pobjeda je još važnija i ona me još više veseli. To nam daje vjetar u leđa za nastavk prvenstva. Želimo pobijediti u svakoj utakmici, osvojiti devet bodova i izboriti Ligu prvaka - rekao je Olmo nakon susreta za klupsku stranicu.

Španjolac je u siječnju stigao u Leipzig i u devet utakmica postigao je tri pogotka. Jedno vrijeme bio je  nezadovoljan minutažom, pa je tražio razgovor s trenerom. Priliku je sjajno iskoristio.

- Uoči utakmice sam rekao svojim pomoćnicima da će Dani prvi put ove sezone početi na mjestu desetke i mogao bi zabiti. Napravio je to iz prve dvije prilike koje je dobio i jako sam zadovoljan - rekao je trener Julian Nagelsmann.

Olmova odlična igra protiv Hoffenheima nije ostala nezamijećena. Mnogi njemački i španjolski mediji hvale nastup bivšeg dinamovca.

Njemački Kicker donosi naslov: 'Dva gola Danija Olma, Nagelsmann pobijedio na starom radnom mjestu', a Sport Bild javlja kako 'pojavio' Olmo.

Španjolski As izašao je s naslovom 'Werner maskiran u Danija Olma'.

'Dani Olmo je eksplodirao protiv Hoffenheima. Zabio je dva gola u tri minute, a izgledalo je kao da mu se lopta zalijepila za nogu. S tri boda Leipzig je stigao do važne pobjede u borbi za Ligu prvaka', piše As.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije