Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVI POTEZI

Bivša zvijezda Barce i Atletica izgubila bogatstvo: 'Ostao sam bez svega, novac je odjednom nestao'

KRISTOF VAN ACCOM
23.11.2023.
u 08:22

Turska ikona se nakon umirovljenja bacila u trenerske vode, danas vodi turskog drugoligaša Eyüpspor. Njegova se momčad nakon 12 kola nalazi na prvom mjestu s 30 bodova, četiri više od drugog Kocaelispora.

Bivša turska nogometna zvijezda Arda Turan u rujnu prošle godine završio je vrlo usoješnu karijeru u kojoj je nastupao za Barcelonu, Galatasar, Bašahšehir ay te Atletico od poznatijih klubova. Turska ikona se nakon umirovljenja bacila u trenerske vode, danas vodi turskog drugoligaša Eyüpspor. Njegova se momčad nakon 12 kola nalazi na prvom mjestu s 30 bodova, četiri više od drugog Kocaelispora.

GALERIJA Vatreni slavili nakon pobjede vatrenih u svlačionici. Orio se Grdovićev hit 

1/6

Arda je u dugogodišnjoj karijeri zaradio milijune eura, ali sada je otkrio kako je prevaren od strane jednog investicijskog fonda, uložio je 13 milijuna eura i ostao je bez ičega. 

Turan je optužio Secila Erzana, direktora podružnice banke sa sjedištem u Istanbulu, te izjavio da ga je on prevario.

- Rekao mi je: 'Tko god uloži u ovaj fond, zaradit će.' Uložio sam više od 13 milijuna eura. Sav novac i trud, sve što sam godinama radio, odjednom je nestalo - izjavio je Turčin, prenosi španjolski medij Sport. 

VEZANI ČLANCI:

- Uništeni su moj novac i trud. Žao mi je, ovo me potpuno iscrpilo. Sva moja ušteđevina izgubljena je u trenu - očajan je bio Turan. Sport nadodaje kako je golman Galatasaraya, Urugvajac Fernando Muslera, ostao bez 1.2 milijuna eura koje je na Erzanov savjet uložio u investicijski fond.

Komentara 2

KA
KakoSAD
19:41 27.11.2023.

U financijskom svjetu se kaze "Nestavi sva jaja u jednu kosaru", ali izgleda da Ada to nije naucio.

NE
Nemanadimak
08:53 23.11.2023.

Ove investije mogu biti na dugi niz godina tek profitabilne zato je inveticija. DAjte pricekajte 20-30 godina pa cete vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije