Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DOKAZA

Bivša Zverevova djevojka tvrdi da ju je davio i zlostavljao, ATP odbacio optužbe

French Open - Rafael Nadal v Alexander Zverev
Foto: Liewig Christian/ABACA/ABACA
1/3
31.01.2023.
u 15:00

Olga Šaripova, nekadašnja djevojka aktualnog olimpijskog pobjednika, prvo je na društvenim mrežama razotkrila fizičko nasilje, a kasnije i u intervjuima govorila kako ju je Zverev tukao, gušio jastukom i zaključavao u hotelskim sobama.

 ATP organizacija u utorak je službeno obznanila kako nema dovoljno dokaza za kažnjavanje njemačkog tenisača Alexandra Zvereva za obiteljsko nasilje.

Zverev, ne tako davno drugi tenisač na svijetu, a danas 14. na ATP ljestvici, optužen je od strane bivše djevojke za fizičko zlostavljanje. ATP je pokrenuo neovisnu istragu u listopadu 2021. godine, a danas je objavio kako nema dokaza za kažnjavanje i kako je ovaj slučaj s njihove strane završen.

Olga Šaripova, nekadašnja djevojka aktualnog olimpijskog pobjednika, prvo je na društvenim mrežama razotkrila fizičko nasilje, a kasnije i u intervjuima govorila kako ju je Zverev tukao, gušio jastukom i zaključavao u hotelskim sobama. Sve te navode njemački tenisač je negirao.

ATP je nakon svega naglasio da nema nikakve osnove za izricanjem bilo kakvih disciplinskih mjera, ali i da će poduzimati daljnje korake ukoliko se pojave novi dokazi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije