Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlaze

Bivša najplaćenija manekenka na svijetu otkrila što će joj najviše nedostajti

Tom Brady i Gisele Bundchen
Foto: PA/DPA/PIXSELL
1/4
19.03.2020.
u 09:04

Nakon Bradyjevih emotivnih poruka, javila se i njegova supruga Gisele Bündchen s kojom je u braku 11 godina

Jedan od najboljih igrača američkog nogometa Tom Brady nedavno je objavio da napušta New England Patriotse.

Nakon 20 godina vrlo uspješne karijere u domoljubima, s kojima je uz trenera hrvatskih korijena osvojio šest Super Bowl naslova, odlučio je otići iz kluba.

Tom Brady i Gisele Bundchen
1/12

Nakon Bradyjevih emotivnih poruka, javila se i njegova supruga Gisele Bündchen s kojom je u braku 11 godina. Brazilska manekenka se putem Instagrama zahvalila svima u gradu u kojem je osnovala obitelj.

'Kakvo je sjajno iskustvo bilo ovo posljednje desetljeće. Boston je bio fenomenalan prema nama i zauvijek će ostati u našim srcima. Iz njega nosimo divna sjećanja, tamo su rođena naša djeca. Stekli smo mnogo prijatelja i to će trajati cijeli živoz', napisala je Gisele Bündchen.

Lijepa Gisele je uz svoju objavu ostavila i nekoliko fotografija, kako njihov sin Benjamin ljubi trudnički trbuh dok je nosila kći Vivian Lake koju je rodila 2012.. Na fotografijama je i Tomijev sin John iz veze s glumicom Bridget Moynahan.

Na nekim fotografijama brazilska manekenka zajedno s djecom prate i navijaju za Patriotse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a ride the last decade has been. Boston has been so good to us and will always be in our hearts. We will forever have wonderful memories. Our kids were born and raised there and we have made special friendships to last a lifetime. I’ll miss our friends, the beautiful change of seasons and the rides to the stadium to go cheer for Tom and the Pats. Thank you to everyone who has been so supportive of my husband and our family throughout all these years. We will miss you! ❤🙏 Quanta transformação que aconteceu na minha vida nessa última década. Boston foi muito acolhedora conosco e estará sempre em nossos corações. Nós teremos para sempre memórias incríveis. Nossas crianças nasceram e cresceram lá e fizemos amizades especiais para o resto da vida. Vou sentir saudades dos nossos amigos, das lindas trocas de estações e de todas as nossas idas ao estádio para torcer pelo Tom e pelo Pats. Agradeço a todos que apoiaram meu marido e minha família por todos esses anos. Vamos sentir saudades!

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

'Nedostajat će nam prijatelji, lijepa promjena godišnjih doba i vožnje do stadiona. Nedostajat će nam navijanje za Toma i Petse. Hvala na podrškama, nedostajat ćete nam', zaključila je Gisele Bündchen.

Anđelica 'Victoria Secreta' i Tom Brady počeli su se viđati u prosincu 2006. godine kada ih je upoznao zajednički prijatelj, bio je to spoj na slijepo.

Godinu dana ranije Gisele je prekinula dugogodišnju vezu s glumcem Leonardom DiCaprijem. Gisele i Tom u braku su 11 godina i ima dvoje djece kći Vivian Lake i sina Benjamina.

Gisele Bündchen je do prije nekoliko godina bila najplaćenija manekenka na svijetu.

A Tom Brady bi uskoro trebao potpisati za Tampa Bay uz ugovor od 30 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije